Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Galatasaray.org da hala Dzemaili ve Pandev aldigimizi yazmadi, Ontivero haberi bile yazmadilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bu sikecilerde nasil herzaman hakem üzerinde baski yaratiyorlar. Özellikle taraftarlarinin her faulde ogultu islik gibi gürültüler yapmasi hakemleride baya etkiliyor gibime geliyor. Bunlari en iyi bu sikecilerin taraftarlari yapiyor.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Pandev , Kalounun kilodu olamaz![]()
Galatasaray.org da hala Dzemaili ve Pandev aldigimizi yazmadi, Ontivero haberi bile yazmadilar
Dzemali mi ne bu adamı izleyen biri bir yorumlasin gözünü seveyim.
Karabük'ün sağ bekini 4-5 maç izledim 22-23 yaşında olsa derhal alınmalı derdim.
Sen parayı baz alarak oynamalı dedin öncelik olarak bende paraya göre cevap verdim.örnekler tam olarak maddiyatı baz alarak 17 maç için oynayacak o kadar mı alacak dediğin için mantıklı (ki şampiyonlar ligi 6 ligte de evde en az 8-9 maç oynasa 30 maçı geçer .)
Yedek kaleci sadece ana kaleci sakatlanırsa ceza alırsa sırf 1-2 maç oynacak diye de alınmaz zaten öyle olsaydı o kadar para bayılmazdık.Yabancı sınırı var diye bütün bu cebeleşme zaten.Sinanı iyi bir Türk kaleci olduğu için aldık gerektiğinde yabancı sınırını esnetmek için.
taffarelin mondragonun normal ligte 27-28 maç oynadığı çok sezon var.onlarsız yapamıyoruz ölürüz biteriz muhtacız triplerine girmiyoduk tabi takımı o zamanlarda izlediysen.ligteki başakşehir,karabk rize vs maçlarına evde bile sinanı koyamıyacak kadar takımın savunmasına,yedek kalecisine,oyununa güvenmiyorsak sadece musleraya bel bağlamışsak avrupa maçlarına falan sahaya çıkmaya gerek yok.
Gelsin mi, gelmesin mi?
![]()
Iki yonlu bir ortasaha, tekniktir, ofansif yonu daha agir basar. Sut teknigi/gucu sahanedir. Dunya kupasinda Fransa'a sahane bir frikik golu atti.
Dzemaliyle bu sezon ilgilenen diğer kulüplerin forumlarına baktim bir,bonservis bedeli olarak hep 6 milyondan bahsedilmiş,şimdi bizim pandevle beraber ikiye üçe alacağimiz biraz sallama Haber gibi gelldi
Dzemali mi ne bu adamı izleyen biri bir yorumlasin gözünü seveyim.