Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan inler neden değil de bizimkiler bu adamı alıyorlar ? Ayrıca bu adam iyise bonservisi bilemedim.

Her istenilen oyuncu alınabiliniyor mu?

Napoli satmak istemez, istese yüksek ücret talep eder, ücrette anlaşsan teknik direktör bırakmak istemez, bıraksa futbolcunun kendisi gelmek istemez. Birçok nedeni olabilir Gökhan'ı alamayışımızın.

Patoooo haberleri bitti dimi pandev kesin :(

Ulan bu sikecilerde nasil herzaman hakem üzerinde baski yaratiyorlar. Özellikle taraftarlarinin her faulde ogultu islik gibi gürültüler yapmasi hakemleride baya etkiliyor gibime geliyor. Bunlari en iyi bu sikecilerin taraftarlari yapiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

bizde ıyı yapıyoruz

Hem Arnavutlar iyidir ya :) Inatci olurlar, pesini birakmazlar :)

Saka maka, pas yüzdesi cok yüksekmis Dzemaili´nin. Teknigi yüksekmis yani.

Uzaktan sutlari da saglam. Kilidi acabilir bazi maclarda. Ben biraz daha arastirayim.

Italyan haberlere gore Dzemaili icin 4.8 milyon euro odeniyormus. 3 yillik kontrat

Pandev ile de 1+1 sozlesme. Bonservis pazarligi devam ediyormus.

ne kadar dogru bilemem.

Ulan bu sikecilerde nasil herzaman hakem üzerinde baski yaratiyorlar. Özellikle taraftarlarinin her faulde ogultu islik gibi gürültüler yapmasi hakemleride baya etkiliyor gibime geliyor. Bunlari en iyi bu sikecilerin taraftarlari yapiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Taraftar desteğine gerek yok cumhurbaşkanı desteği yeter bence :)

O korkuyla kim hakem olsa fenerin lehine çalar zaten

Birkaç duyarlı arkadaş harici herkes yerden yere vurmuş bir oyuncuyu izlemeyen bilmeyen hangi mantıkla eleştirebiliyor ? tam bize özgü olay

Napoliyi avrupa macları harici kimse izlememistir dogal,ama pandevi mourinholu dönemden sneijder ile bilen bilir zaten yaşı var ama bence podolski ayarında

Dzemaili alex song veya mbia ayarında bir adam isvicre milli takımı göcmen oyunculardan kurulu isvicreyi birkac kez izleyen biri zaten shaqiri gibi bu adamıda farketmistir bence cok faydalı olacak

Gökhan inlerin kendiside hocasıda takımda kalacagını acıkladı alex song kendisi premier lig istiyorum dedi ama hala daha biz bilmeden elestiri yapıyoruz.

TRansfer basarisi demisken. Söyle de bir gercek var.

BwY34E3CAAASNW4.jpg

Ortalıkta Dzamaili ve Pandev haberleri geçmesine rağmen , resmi açıklama gelene kadar inanmak istemiyordum

Ancak az önce başlayan Genoa - Napoli maçının kadrolarını görünce söylenenlerin doğru olduğuna inandım maalesef

Gökhan İnler ilk 11'de . Pandev ve Dzemaili ise yedeklere bile alınmamışlar...

Reikart geldiginde 6 da 6. Yapmisti. Baros sakatlandi gol atamadik. Simdi ayni durum vardi. Burak tekti. Pandev iyi oldu

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt