Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen pandev'i hiç gördün mü top oynarken ? cidden soruyorum :D

pandev temposunu kayıp etmiş bir oyuncudur,koşamaz ,hızlı değildir , artık eski temposu yokdur , adam geçemez , topu alır vücudunu araya koyup pas,şut atmaya çalışır o kadar.. dzemaili ise sert ama topla arası iyi olmayan bir futbolcudur ,yere bakarak oynar ve oyun görüşü yokdur, her iki oyuncuda mevcut form durumları itibari ile napolide ilk 11 oyuncusu değildir ve olmalarıda mümkün değildir ,Napoli kendileri için çokda ala bir maaş kurtulma operasyonu ile bu iki ıskartayı bizim sırtımıza yüklemişdir, bizim takım ise temposu olmayan ,mücadele edemeyen dahası hızı olmayan bir takımken ,hızlı,seri,topla adam gecen oyunculara muhtaçken bu transferler bize ancak o şişkin ama işe yaramaz kadromuzda şişkinlikden öte faydası olmayacak,oynarlarsa tempomuzu bir derece daha düşürecek ,zavallı transferlerdir ve dahası napolide ıskarta olan adamlardan medet uman bir zavallı futbol fukaralığının Galatasaray gibi büyük bir camiayı acizlik içine düşürüp batırmasıdır..

Şu ara transferde harcandığı söylenen 20M Euro. Geçen sene ki UEFA gözetiminde var mıydı yoksa bu sene mi olacak ?

sen pandev'i hiç gördün mü top oynarken ? cidden soruyorum :D

Gördüm. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama ta ilk çıktığı yıllardan beri de bilirim Pandev'i. En etkili oynadığı Lazio dönemlerinde bile etkili bitiriciliği haricinde maç içinde olmayan, mücadele etmeyen bir adamdı. Sadece top ayağına geldiğinde ya da pozisyon müsaitse gol atabilen bir adamdı. Ne hızı var ne de yırtıcı bir oyuncu, oyuna hareketlilik getirecek tarzda bir adam değil.

Ben bizim eksiğimiz olan hareketli, teknik bir forvet isterdim. Pandev'in tekniği var ama çok durağan.

Düşün ki Napoli'nin ilk 18'ine giremeyen birisi.

Biz nasıl Eboue'yi satalım üçe beşe bakmayalım diyorsak Napoli'de bize kakaladı bunları işte, yoksa İtalya ligi başlamış niye satsın ihtiyacı olsa bu oyuncuları bize. Hem de cüzi miktarlara.

Bi Wallpaper Calismasi Yapdim...umarim begenen olur :)

https://www11.pic-upload.de/31.08.14/q3q4xqfqhx6a.jpg

q3q4xqfqhx6a.jpg

Son dakikada Pandev yerine ayıboğan bir forvet alma ihtimalimiz olur mu dersiniz?

ben podolskiyi çok istiyordum golcü açık lazım,bruma falan gol atacak oyuncular değil

pandev bu katkıyı verebilirse sorun yok zaten ama bayadır düşüşte oyuncu

pandev temposunu kayıp etmiş bir oyuncudur,koşamaz ,hızlı değildir , artık eski temposu yokdur , adam geçemez , topu alır vücudunu araya koyup pas,şut atmaya çalışır o kadar.. dzemaili ise sert ama topla arası iyi olmayan bir futbolcudur ,yere bakarak oynar ve oyun görüşü yokdur, her iki oyuncuda mevcut form durumları itibari ile napolide ilk 11 oyuncusu değildir ve olmalarıda mümkün değildir ,Napoli kendileri için çokda ala bir maaş kurtulma operasyonu ile bu iki ıskartayı bizim sırtımıza yüklemişdir, bizim takım ise temposu olmayan ,mücadele edemeyen dahası hızı olmayan bir takımken ,hızlı,seri,topla adam gecen oyunculara muhtaçken bu transferler bize ancak o şişkin ama işe yaramaz kadromuzda şişkinlikden öte faydası olmayacak,oynarlarsa tempomuzu bir derece daha düşürecek ,zavallı transferlerdir ve dahası napolide ıskarta olan adamlardan medet uman bir zavallı futbol fukaralığının Galatasaray gibi büyük bir camiayı acizlik içine düşürüp batırmasıdır..

Hocam düşündüklerimi aynen yazmışsın.

Bende hızlı adamlar beklerken böyle ağır dahası bizde tıpkı Eboue'nin durumunda olan futbolcuları aldığımız için inanılmaz hayal kırıklığı içerisindeyim. Keşke hiç almasaydık.

bana yine ne yaptığımızı bilmiyormuşuz gibi geliyor,geçen yıl ki devre arası gibi

pandev düşüşte oyuncu,tutarsa müthiş katkı verir ama soru işareti olarak alıyoruz bence

gelecek yıl da sınır bu şekilde olacak,yabancıları gönderemiyoruz görüyorsunuz, şimdi kiralık gelenler falan da geri gelecek 15e yakın yabancımız olacak

bu şartlarda transfer de yapamayız kafam iyice karıştı

bir de bu yıl lig için kadro kuramıyorum,he tarıkı sola koyarsın korayı stopere ama ne katkı alırsın?

benim için bu yıl tek hedef lig

Maksimum 15m€ transfer bütçemiz ve bir ton açık bölgemiz vardı. Bu maddi durumda ligden alınabilecek en iyi iki adamı aldık. Üstüne yabancı olarak iki kalburüstü adamı komik bi rakama bitirdik. Yedek kaleci ve kadro derinliği için yeni gençler de kadroya kattık.

5 yabancı kuralı varken Avrupa'da başarı beklemek hayalcilik zaten. 2000'deki jenerasyon yok artık.

Gördüm. Bilmiyorum kaç yaşındasın ama ta ilk çıktığı yıllardan beri de bilirim Pandev'i. En etkili oynadığı Lazio dönemlerinde bile etkili bitiriciliği haricinde maç içinde olmayan, mücadele etmeyen bir adamdı. Sadece top ayağına geldiğinde ya da pozisyon müsaitse gol atabilen bir adamdı. Ne hızı var ne de yırtıcı bir oyuncu, oyuna hareketlilik getirecek tarzda bir adam değil.

Ben bizim eksiğimiz olan hareketli, teknik bir forvet isterdim. Pandev'in tekniği var ama çok durağan.

Düşün ki Napoli'nin ilk 18'ine giremeyen birisi.

Biz nasıl Eboue'yi satalım üçe beşe bakmayalım diyorsak Napoli'de bize kakaladı bunları işte, yoksa İtalya ligi başlamış niye satsın ihtiyacı olsa bu oyuncuları bize. Hem de cüzi miktarlara.

Napoli taraftarı iyi oynar ama ayda 5 dakika diye gülüp geçiyor,kurtulduk verdiğimiz paradan diye seviniyor ,bizimkilerde kaplumbağa hızında bir emekliden faide beklerken ucuz diye ellerini ovuşturuyor bu tam bir cehalet,futbol fukaralığı ve Galatasaraya ihanet ve Galatasarayı batırmak için yapılan rezaletlere eklenmiş yeni bir utanmazlıktır..

Maksimum 15m€ transfer bütçemiz ve bir ton açık bölgemiz vardı. Bu maddi durumda ligden alınabilecek en iyi iki adamı aldık. Üstüne yabancı olarak iki kalburüstü adamı komik bi rakama bitirdik. Yedek kaleci ve kadro derinliği için yeni gençler de kadroya kattık.

5 yabancı kuralı varken Avrupa'da başarı beklemek hayalcilik zaten. 2000'deki jenerasyon yok artık.

işte burada sıkıntı var,kadro kuramıyorum mesela ben lig için yoksa avrupa şu aşamada umrumda değil. tek hedefimiz 4.yıldız olmalı

Bazı arkadaşlar kafayı yiyecem felan yazmış ama öyle şeylere hiç gerek yok. Bu ideal 11. Diyelim ki Burak yine boş kalelere kaçırıyor, ve ilerde etkili olamıyoruz. Bruma Pandev değişikliği ilaç olur. Maç 2-1 öndeyiz ve orta sahamız çok dirençsiz kaldı. Wesley Dzamalii değişiliği. Wesley o gün çok etkisiz kalır Bruma da yorulmuştur ve maç berabere gitmektedir. Wesley Pandev, Bruma Telles. 4 4 2 ye dönersin. Yok illa Çok fantezi yapacam derse prandelli, Sinan ve Hakan Balta oynar iki yabancı yerine. Telles Bruma Pandev Wesley Melo beraber oynar. Fenerin iki türlü rotasyonu var Webo ve Alper. Bizim bu hamleler ile 7 ye yakın varasyon oluşturabiliriz. Tabi ki alacağımız katkıya bağlı İnşallah iyi çıkarlar.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt