Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dzemaili yi videolardan tam çözemedim ama kafasını öne eğerek top oynadığı bi gerçek

işte burada sıkıntı var,kadro kuramıyorum mesela ben lig için yoksa avrupa şu aşamada umrumda değil. tek hedefimiz 4.yıldız olmalı

Muslera

Tarık Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk Wesley

Olcan Pandev

Burak

Bruma <-> Pandev

Wesley <-> Dzemaili

Olcan <-> Yasin

Burak <-> Yasin/Umut

Duruma göre Chedjou <-> Telles

Şimdiye kadar ne zaman bu kadar kaliteli bench yarattık ben hatırlamıyorum.

muslera

veysel - semih - chedjou - tarik

selcuk - melo

wesley

olcan - bruma

pander

ya lanet olsun ne olursa olsun 6 yabanci oluyor

Forvete alternatif olarak emre güralı almalıyız.

burda arkadaşlar öyle yazmış ki sanki pandev ile dzemailiyi köy takımından aldık.pandev lazio inter napolide oynamış kalitesi tartışılmaz adam.bir kere futbol bilgisi yeter.31 yaşında olması da bir şey ifade etmiyor.profesyonel futbolcu 2 sene çok üst düzey futbol oynar.zaten bize bu sene ve önumuzdeki sene fayda vermesi yeterli.dzemaili de italyanın büyük takımlarında oynamış isviçre milli takım oyuncusu ve en olgun çagında 28 yaşında geldi.bence ikisi de bu paralara iyi alındı.bizim ligde futbolu bilen göbekli gekas iş yaptıysa bırakın pandevte yapsın.tam bizim lige göre adam bence.

Pandev ileri uç oyuncusu değil arkadaşlar. Burak her halükarda oynayacak.

Muslera

Tarık Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk Wesley

Olcan Pandev

Burak

Bruma <-> Pandev

Wesley <-> Dzemaili

Olcan <-> Yasin

Burak <-> Yasin/Umut

Duruma göre Chedjou <-> Telles

Şimdiye kadar ne zaman bu kadar kaliteli bench yarattık ben hatırlamıyorum.

dzemali oturur da problem çıkmazsa sorun kalmaz o zaman

Bazı arkadaşlar kafayı yiyecem felan yazmış ama öyle şeylere hiç gerek yok. Bu ideal 11. Diyelim ki Burak yine boş kalelere kaçırıyor, ve ilerde etkili olamıyoruz. Bruma Pandev değişikliği ilaç olur. Maç 2-1 öndeyiz ve orta sahamız çok dirençsiz kaldı. Wesley Dzamalii değişiliği. Wesley o gün çok etkisiz kalır Bruma da yorulmuştur ve maç berabere gitmektedir. Wesley Pandev, Bruma Telles. 4 4 2 ye dönersin. Yok illa Çok fantezi yapacam derse prandelli, Sinan ve Hakan Balta oynar iki yabancı yerine. Telles Bruma Pandev Wesley Melo beraber oynar. Fenerin iki türlü rotasyonu var Webo ve Alper. Bizim bu hamleler ile 7 ye yakın varasyon oluşturabiliriz. Tabi ki alacağımız katkıya bağlı İnşallah iyi çıkarlar.

ebouden nasıl faydalanabiliriz,aydın yılmaz fayda verirmi,salih dursun kalsaydı fayda verirmiydi gibi olmuuş, anlamadığınız şey tansiyonu olan adam devamlı tuz yedirirseniz o adamın öleceğidir, bu takıma devamlı tuz yediriliyor ve öldürülmek isteniyor sebebi ise ehil olmayan adamların koskoca camiayı kontrol etmesidir, temposu olmayan bir takıma pandev alınsa ne olur alınmasa ne olur?? adam zaten sahada yürüyor, senin ihtiyacın tempo,hız,adam geçme ve bunlar takımın hayati eksiklikleri bunları kapatmadan pandev falan beş para etmez dahası bu yürüyen kadroda sneijderede yazık olacak ,adamın etrafı emekliler ordusuna döndü ve resmen sneijder en hızlı oyunculardan biri durumuna düşdü..

Son dk da bi süpriz olmaz ise transfer dönemini 6 transfer yaparak kapatmış olacağız.

Olcan

Tarık

Yasin

Sinan

Dzemaili

Pandev

Hayırlı uğurlu olsun takımımıza,inşallah hepsi beklenen katkıyı sağlar.

Madem 2 yabancı bu demek oluyor ki ya chedi keseceksin ya musleryı . Muslera yı kesemeyeceğine göre ched gene yedeğe.

O zaman kardeşim al sana bir yerli stoper . Takımda Stoper yok. Zan iyi tecrübeli adam ama ne zamandır maç yapmıyor sakatlanma ihtimali yüksek.

Hakan geçen sene iyi idi soğuk kanlı seviyorum ama form tutamadı ilk maçda gördük. Asıl mevkide stoper değil zaten..

Hayır anlamadıgım ihtiyacın olmayan mevkiye ne idüğü belirsiz adam için 4,5m euro veriosun.

Stoper uğur için 3m euro istediklerinde ishak için 3 m euro istediklerind kaçıosun bu ne tezatlık ?

Tarığa 4,5m euro verebiliosan 1,5m euro daha koy hem taş gibi bir sol bek hemde Stoper al.

Neyse yedik kazığı oturalım aşağı...

Defansımızın çok aksayacağı kesin. Zan ve Hakan umarım formda ve sakatlık yaşamadan oynarlar..

Bu arada Dünyada 30m euroluk yedek kulübesi olan yokdur herhalde..

Bruma+Telles+Olcan+Ched+Yasin+Tarık

göreceksiniz yedekler böyle olucak. :)

Düzelttim her seferinde biri unuttum yedeğe yazmaya.

Cok saglam bi kadro kurduk. Yedeklerimiz as takimdan iyi nerdeyse :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forvete alternatif olarak emre güralı almalıyız.

0.jpg

git

napoli'nin artıklarını almışız diye kızanlar da baya güzel kafalarda. napoli ile bir mi tutuyosunuz kendinizi ? hamsik bizim takımı alır tek başına

İyi iyi böyle pandeve çöp gözüyle bakilsin ki katkisini görünce vay efendim derler ulan Goran Pandevi hic tanimiyorlar.Konusuldugu gibi kotu adam kesinlikle degilsin.Dzemali de iyi adam rahat olun.Tarık herkesi sasirtacak nokta transfer.Bence hic kotu kadromuz yok.Sakin olun guvenin takima.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt