Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
dzemaili yi videolardan tam çözemedim ama kafasını öne eğerek top oynadığı bi gerçek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte burada sıkıntı var,kadro kuramıyorum mesela ben lig için yoksa avrupa şu aşamada umrumda değil. tek hedefimiz 4.yıldız olmalı
Muslera
Tarık Semih Chedjou Hakan
Melo Selçuk Wesley
Olcan Pandev
Burak
Bruma <-> Pandev
Wesley <-> Dzemaili
Olcan <-> Yasin
Burak <-> Yasin/Umut
Duruma göre Chedjou <-> Telles
Şimdiye kadar ne zaman bu kadar kaliteli bench yarattık ben hatırlamıyorum.
Bazı arkadaşlar kafayı yiyecem felan yazmış ama öyle şeylere hiç gerek yok. Bu ideal 11. Diyelim ki Burak yine boş kalelere kaçırıyor, ve ilerde etkili olamıyoruz. Bruma Pandev değişikliği ilaç olur. Maç 2-1 öndeyiz ve orta sahamız çok dirençsiz kaldı. Wesley Dzamalii değişiliği. Wesley o gün çok etkisiz kalır Bruma da yorulmuştur ve maç berabere gitmektedir. Wesley Pandev, Bruma Telles. 4 4 2 ye dönersin. Yok illa Çok fantezi yapacam derse prandelli, Sinan ve Hakan Balta oynar iki yabancı yerine. Telles Bruma Pandev Wesley Melo beraber oynar. Fenerin iki türlü rotasyonu var Webo ve Alper. Bizim bu hamleler ile 7 ye yakın varasyon oluşturabiliriz. Tabi ki alacağımız katkıya bağlı İnşallah iyi çıkarlar.
Pandev ileri uç oyuncusu değil arkadaşlar. Burak her halükarda oynayacak.
Forvete alternatif olarak emre güralı almalıyız.
Son dk da bi süpriz olmaz ise transfer dönemini 6 transfer yaparak kapatmış olacağız.
Olcan
Tarık
Yasin
Sinan
Dzemaili
Pandev
Hayırlı uğurlu olsun takımımıza,inşallah hepsi beklenen katkıyı sağlar.
dzemali oturur da problem çıkmazsa sorun kalmaz o zaman