Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandev'İn temposu düşük olduğundan değil Napoli'nin kadrosunun geniş olmasından kaynaklı düşük süreleri. Admaların ön taraftaki isimlerine bakın.

1 kisi diyebilir mi ya Pandev i ben su macta izledim,eski hizini-süratini kaybetmiş vs. Kimsenin bir fikri yok, kimsenin bir dusuncesi yok, herkes bakiyor yasi 30, Napoli de sattigina gore muhtemelen hizi kalmamistir bunun diye yorum yapiliyor. Bu kadar basit, bu kadar mantiksiz bir yaklaşım olabilir mi bir futbolcuya.

umut gündoğan ın idmanda olması kafamı karıştırdı tarık da sıkıntı mı var diye ama daha demin eskişehir basın sözcüsü bekir sıtkı saraç umut gündoğanı aldık dedi

Hayir stoperde cok kotu oynadi bi arada o da zorunlu olarak, stoperleri sakatdi falan. Oyle olsa Song veya Mbia alinirdi.

Dzemaili defansif ön libero değil zaten tam olarak . MC dediğimiz yani şu an Selçuk'un oynadığı yerde oynuyor . Bize gelirse ki çok yüksek bir ihtimalle gelecek o zaman orta sahada oynar . DMC için aldığımızı sanmıyorum .

Süper Lig'in de bir Premier League olmadığını düşünürsek Lucas Türkiye'de çok rahat stoper oynar . Dzemaili yerine Lucas olsun isterdim . Dzemaili'den çok daha iyi bir oyuncu . Keşke ikisi birlikte olsaydı ama bu sefer de yabancı sınırlaması denen lanet yasaklama var .

Kadro şöyle olsa nasıl olur

---------muslera-------

Tarık hakan semih olcan

Melo selcuk cemali

Sneijder pandev

Burak

Çünkü 3 orta saha ile oynuyoruz ligde bu kadro Anadolu takımlarını dagitir olcan ve tarik süratli oyuncular hucumada çok katkı sağlarlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kisi diyebilir mi ya Pandev i ben su macta izledim,eski hizini-süratini kaybetmiş vs. Kimsenin bir fikri yok, kimsenin bir dusuncesi yok, herkes bakiyor yasi 30, Napoli de sattigina gore muhtemelen hizi kalmamistir bunun diye yorum yapiliyor. Bu kadar basit, bu kadar mantiksiz bir yaklaşım olabilir mi bir futbolcuya.

Hayır şunu da demiyorlar bu arkadaşlar Napoli'nin son yıllarda ezip geçtiği Inter'de öyle ya da böyle oynamayan Sneijder'i aldık ve müthiş aktkı veriyor belki bunlar da verirler:)

SIRA SENDE CAİLLOU

021861672.jpg

Son transferlerden sonra transfermarkt'ta değerimiz 173 milyon euro'yu buldu.

Daha yabanci transferi olmaz, mantikli dusundukmu yer yok, sen napcan 4 tane sozde 'iyi' yedek oyuncuyu, oynatamiyorsunki, oyuna bile alirken 2 oyuncu degisikligi birden yapilmali. Mantiksiz seyler bu.

Transfer (yabanci) kapanmistir, olsa olsa defansa olur genc birisi mesela Balanta falan, belki alip kiralik verilir mesela. Ama oyle surpriz bi isim beklemeyin cunku oynatacak yer yok.

Yada 1 tane Turk oyuncu alirlar.

4-3-3: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Dzemaili-Selçuk-Sneijder-Olcan-Burak

4-2-3-1: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Hakan-Melo--Selçuk-Sneijder-Pandev(Bruma)-Olcan-Burak

4-3-3 CL: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Dzemaili-Selçuk-Sneijder-Pandev-Burak

4-2-3-1 CL: Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Dzemaili(Selçuk)-Sneijder-Olcan-Pandev(Bruma)Burak

Muslera - Chedjou - Melo - Telles - Dzemaili - Sneijder - Bruma - Pandev 8 oyuncu oldu . Telles gitseydi bir tane fw daha alabilirdik .

Sol bekte Tarık veya Hakan oynar bazen Olcan da oynar . Telles'e gerek yok zaten iyi de oynamıyor .

tarık mıllı takım kampından ayrılmış floryaya gelıyormus pandev ve dzemaılı sağlık kontrolundeymıs tekrardan hayırlı olsun sahane bır kadromuz oldu pandevın ıyı bır opsıyon dzemaılı ve tarıkın vazgecılmez olacağını düşünüyorum..

asıl takımda yatan eboue yıgıt engın gıbı adamların hıcbır takımla anlaşmaması ve paramı alır yatarım zıhnıyetlerı sınır bozucu ama suc sızde degıl sızı bu takıma aldıran adamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt