Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kural 5+3 mü 5+3+1 mi?Fener'de Krasic bizde Eboue halen gitmedi.

Muslera - Chedjou - Melo - Telles - Dzemaili - Sneijder - Bruma - Pandev 8 oyuncu oldu . Telles gitseydi bir tane fw daha alabilirdik .

Sol bekte Tarık veya Hakan oynar bazen Olcan da oynar . Telles'e gerek yok zaten iyi de oynamıyor .

ben hala gönderileceğini düşünüyorum.

BwcbRGuIcAELtpy.jpg

Pandev çok gol atar mı diyorsunuz ya bursa maçında olcan vurar gibi yapıp araya bıraktı burak kaçırdı pnadev o koşuların reyizidir son vuruşlarda da affetmez

Birde L. İnsigne var üstelik

Kadrolari cok iyi Napoli´nin. O yüzden sasirmamak lazim. Ama oynadigi zamanlarda cok etkili olmus.

Cagliari ile oynanan macin genis özetini izledim. Paramparca etmis resmen. 2 penalti yaptirmis.

Cok süratli ve teknik. Ben cok etkili olacagini düsünüyorum Pandev´in.

aslın tellesi kiralık yollayabilseydik çok iyi olurdu. bu kadar yabancının arasında forma bulması çok zor...

marsilya chedjoyu kiralamak istiyormus

ayın 5ine kadar gidebilir chedjou

Kadromuz gayet iyi. Transfere de gerek yok. Cok fazla para harcamadan eksikleri gidermis olduk.

Daha fazlasina da gerek yok. Özellikle yabanci oyuncu olarak. Ha alinirsa belki bi Ugur Demirok tarzinda bir sürpriz olur, ama sanmiyorum.

İnşallah da son gün zor maalesef . Sevilla 8 m € verirken satmadık şimdi mi satacağız ?

satmazlar renkdaş. Opsiyonsuz kiralarlar. Kadroda kalırsa çok yazık olacak. Forma bulma iht çok düşük çünkü.

Bu arada Cenk ergünden bir ses var mı? Brezilyadaydı. Geri geldi mi acaba.

trabzonun hücum hattı çok iyi.herşey yusufun forma girmesine bakar.majeed varisi kanatta da deneyebilir trabzon.varis potansiyelli futbolcu.cardozo ve yatabare forvet için çok iyi.feneri avlar bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt