Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yab
yabancı sınırı esnerse bu sene de iyi bir performans sergikerse seneye kadroda düşünülebilir
Onur akıllı bir adamsın diye düşünüyordum. Adamın ahlaksızlık ve hukuksuzluklarını tartışmaya bile gdeğmez de ama Koç grubu kim mi Uzan'ın yanında?
Sen bari cahillik yapma.
AÇIKLAMA:
Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Trabzon
AÇIKLAMA:
Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Trabzon
Valla Uzan´lar onlardan zengindi. Her iste onlar vardi cünkü.
Benim demek istedigim su ki, dünyada her milyarderin bir serefsizligi illaki var. Hepsinin.
O milyarlar alin teriyle kazanilmaz öyle. Hikaye yani. Hepsinin ellerinde kan da var, dolandiricilik da var.
Bu isin tabiyatidir.
Mendez denen cakal menejer sadece 2 ayda 50 Milyon Euro komisyon almis lan bu sezon.
Vay anasini sayin seyirciler. Ronaldo Monaldo hikaye yani.
Resmi sitede gezerken Uefa bölümüne tıkladım ve karşıma çıkan ilk konu...
Karpaty Lviv 1 – Galatasaray 1
Galatasaray
Ufuk, Ali (Dk.80 Emre Çolak), Servet, Neill, Hakan Balta, Ayhan, Mustafa Sarp (Dk.74 Aydın), Barış, Serdar (Dk.48 Loric Cana), Baros, Arda
Baros ile Ardayı şu rezil kadroda resmen harcamışız.Resmen..
Ele gelir 1 topçu yok.
Ulan Adnanlar..Ulan!
hydaaaaaaaaaaaaaa
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 1 dk.
SON DAKİKA - Eskişehirspor 2.Başkanı Ahmet Yalçın: Umut Gündoğan ile anlaşamazsak ekstra para talebi sözleşmeye konulacak
hydaaaaaaaaaaaaaa
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 1 dk.
SON DAKİKA - Eskişehirspor 2.Başkanı Ahmet Yalçın: Umut Gündoğan ile anlaşamazsak ekstra para talebi sözleşmeye konulacak