Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AÇIKLAMA:

Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Trabzon

Silvia Berti:''Prandelli Pandev'i Fiorentina'dan beri istiyor.Fırsat elimize geçince hemen değerlendirmeye karar verdik''

Baros da bitmişti o 1 sene öncesinden o kadroda.

yab

yabancı sınırı esnerse bu sene de iyi bir performans sergikerse seneye kadroda düşünülebilir

Tabi ki olabilir ama oyuncuya piyasa oluşturmak istiyolar anlaşılan yoksa düşünün G.Antep 4.5 milyon euro veripte tarihte transfer yapmış mı?Takip eden bir kaç Avrupa takımı olduğu için piyasa oluşturma amacı taşıyor.

trabzonun yabancı kadrosu çok iyi.yerli olarakta onur-m.yumlu-yusuf-deniz yılmaz-serdar gürler-gökhan karadeniz-ishak falan var.

aklında pandev ve dzemaılı ıle ılgılı en ufak kusku olan renkdaslarımız forumda pandev sayfasında paylaşılan youtubeda rahat bulabılecegımız 2014 mayıs ayında oynanan napolı -caglıarı maçının 15 dakikalık vıdeosunu ızlesın ne kadar onemlı bölgelere ne kadar kaltelı ıkı adamı cok uygun fıyata aldıgmız konusunda ıkna olablırler dıye düşünüyorum.

ıkısıde cok doğru ısımler saolasın buyuk başkan

Onur akıllı bir adamsın diye düşünüyordum. Adamın ahlaksızlık ve hukuksuzluklarını tartışmaya bile gdeğmez de ama Koç grubu kim mi Uzan'ın yanında?

Sen bari cahillik yapma.

Valla Uzan´lar onlardan zengindi. Her iste onlar vardi cünkü.

Benim demek istedigim su ki, dünyada her milyarderin bir serefsizligi illaki var. Hepsinin.

O milyarlar alin teriyle kazanilmaz öyle. Hikaye yani. Hepsinin ellerinde kan da var, dolandiricilik da var.

Bu isin tabiyatidir.

Valla Uzan´lar onlardan zengindi. Her iste onlar vardi cünkü.

Benim demek istedigim su ki, dünyada her milyarderin bir serefsizligi illaki var. Hepsinin.

O milyarlar alin teriyle kazanilmaz öyle. Hikaye yani. Hepsinin ellerinde kan da var, dolandiricilik da var.

Bu isin tabiyatidir.

Koç dediğin grup ülkenin toplam üretimin %10 civarı bir miktarını tek başına yapıyor. Koç dediğiniz zaman böyle sonradan görme, ordan burdan kırtaarak ve konjonktürel olarak devlet desteğiyle öne çıkan adamlarla bir tutmayın.

Bunu bilgi olarak söylüyorum.

An itibari ile milli takımda da 6 Galatasaraylı var.

Tarık

Semih

Hakan

Selçuk

Olcan

Burak

Yerli kadromuz bjk den bile kötü diyenler bi daha düşünsün.

Resmi sitede gezerken Uefa bölümüne tıkladım ve karşıma çıkan ilk konu...

Karpaty Lviv 1 – Galatasaray 1

Galatasaray

Ufuk, Ali (Dk.80 Emre Çolak), Servet, Neill, Hakan Balta, Ayhan, Mustafa Sarp (Dk.74 Aydın), Barış, Serdar (Dk.48 Loric Cana), Baros, Arda

Baros ile Ardayı şu rezil kadroda resmen harcamışız.Resmen..

Ele gelir 1 topçu yok.

Ulan Adnanlar..Ulan!

Bizim şuan ki yedeklerimiz bu takıma fark atar.Bazı arkadaşlar öldük bittik modunda 2010 u hatırladık felan diyolar ama kadrolara pek bakmıyorlar.

yav bizim korayı ilk 11 e koyma zamanımız geldi.birhan da TR kupası maçlarında ilk 11 oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt