Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
monaco brumayı satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapmış reddetmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
monaco brumayı satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapmış reddetmişiz
Şu forumdaki Umut Gündoğan hayranlığı ve beklentisii anlamıyorum. Yahu sabah akşam linç edilen Emre Çolak 5 kat daha yetenkli topçu.
Şu forumdaki Umut Gündoğan hayranlığı ve beklentisii anlamıyorum. Yahu sabah akşam linç edilen Emre Çolak 5 kat daha yetenkli topçu.
Eray
Sabri
Baytar
Yekta
Umut Gündoğan
Furkan
Emre Ç
Aydın Y
8 tane adam.8 oyuncu.Hepsi de işe yaramaz.kulüp bunları beslemeye ısrarla ve hala devam ediyor.
Şaka gibi..
Furkan ve Yektayi bos demek biraz aci bence, Yekta en azinda bir squad player olur sesi cikmadan.
Al benden de o kadar.
Eray
Sabri
Baytar
Yekta
Umut Gündoğan
Furkan
Emre Ç
Aydın Y
8 tane adam.8 oyuncu.Hepsi de işe yaramaz.kulüp bunları beslemeye ısrarla ve hala devam ediyor.
Şaka gibi..
Yekta'nın squad oyunculuğuna turp sıkayım.
fener maçında 2 metreye bile pas vereme,1 top bile çalama,sahada hiçleri oyna.
üstüne mahalle gibi bebe penaltısıyla kupayı onlara hediye et.
ne gün hangi maçı kurtardı yekta?Oynadığı maçlarda hangi maçın yıldızı oldu?
Onun hakkı 1461 Trabzonspordur.
Hummels 98% ikili mücadele kazanir.
Gecen mac bence orta sahaya destek verdi. Chelsea macinda yildiz oldu, güzel oynadi. 8 oyuncu yazmisin, bunlari satip birisi sakatlanirsa yada ne bileyim sen türkiye kupasi, lig ve chl oynayacaksin, yektaya falan mutlaka lazim olacak, dedigim gibi yekta squad playerdan fazla bisey olmaz, ama iyi bir squad playerdir. Yildiz falanda degil, mac falanda kurtaracak oyuncuda degil, ama iyi bir squad playerdir o yüzden takimda kalmalidir. Sabri, Aydin diyorsun ve bu konuda kesinlikle sana katiliyorum, Sabrinin yeri yok artik takimda, bitti.