Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Hakan Balta - Tarik Camdal

Blerim Dzmaili - Felipe Melo

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak Yilmaz

Sonra Bruma yedek bekler

.​

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Hakan Balta - Tarik Camdal​

Blerim Dzmaili - Felipe Melo

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Burak Yilmaz​

Goran Pandev

Sneijder her mac oyniyamaz

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Hakan Balta - Tarik Camdal

Olcan Adin - Blerim Dzmaili - Felipe Melo - Bruma

Burak Yilmaz - Goran Pandev

Bazen Felipe melo cezali olur

Fernando Muslera

Tarik Camdal - Semih Kaya - Hakan Balta - Alex Telles

Blerim Dzmaili - Selcuk Inan​

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak Yilmaz

Bazen Burak sneijder ve Muslera yedek bekler CL donusu mesela

Sinan Bolat

Veysel Sari - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles

Yekta Kurtulus

Selcuk Inan - Dzmailli

Olcan Adin - Goran Pandev - Armindo Bruma

Bole olabilir mesela​

Şu forumdaki Umut Gündoğan hayranlığı ve beklentisii anlamıyorum. Yahu sabah akşam linç edilen Emre Çolak 5 kat daha yetenkli topçu.

Şu forumdaki Umut Gündoğan hayranlığı ve beklentisii anlamıyorum. Yahu sabah akşam linç edilen Emre Çolak 5 kat daha yetenkli topçu.

iyi de güzel kardeşim. Herkesin bir düşüncesi var değil mi? Sen Veyseli nasıl savunuyorsan, Onlar da Umut'u savunuyorlar. Doğru düzgün izlemek istiyorlar.

Eray

Sabri

Baytar

Yekta

Umut Gündoğan

Furkan

Emre Ç

Aydın Y

8 tane adam.8 oyuncu.Hepsi de işe yaramaz.kulüp bunları beslemeye ısrarla ve hala devam ediyor.

Şaka gibi..

Colman boşta şuan.Bjk alır heralde :D Serbest transfer.

Furkan ve Yektayi bos demek biraz aci bence, Yekta en azinda bir squad player olur sesi cikmadan.

Yekta'nın squad oyunculuğuna turp sıkayım.

fener maçında 2 metreye bile pas vereme,1 top bile çalama,sahada hiçleri oyna.

üstüne mahalledeki bebe penaltısıyla kupayı onlara hediye et.

ne gün hangi maçı kurtardı yekta?Oynadığı maçlarda hangi maçın yıldızı oldu?

Onun hakkı 1461 Trabzonspordur.

Yekta'ya çok kızgınım hala.kupa maçından sonra yattım ona saydırdım,sabah uyandım yine ona saydırdım.

Hatta ona da bi cümle kurayım hakaret niyetiyle.

Selçuk şahin bile iyidir ondan.sarp bile.

Eray

Sabri

Baytar

Yekta

Umut Gündoğan

Furkan

Emre Ç

Aydın Y

8 tane adam.8 oyuncu.Hepsi de işe yaramaz.kulüp bunları beslemeye ısrarla ve hala devam ediyor.

Şaka gibi..

Yekta kullandığı penaltıdan sonra tekrar bi kötülenmeye başladı nedense ama bence lig için gayet yeterli bir oyuncu, son maçta da en iyi oyuncularımızdandı. 2. golü hazırlayanlar arasında hatta. Furkan, Emre Çolak anadolu kulüplerinde olsalardı radarımıza giderecek oyuncular olurdu kesinlikle. Geçen sene mancini'nin bu sene de prandelli'nin beğenip kadroda tuttuğu bir oyuncu neticede furkan. ciddi referanslar.

Yekta'nın squad oyunculuğuna turp sıkayım.

fener maçında 2 metreye bile pas vereme,1 top bile çalama,sahada hiçleri oyna.

üstüne mahalle gibi bebe penaltısıyla kupayı onlara hediye et.

ne gün hangi maçı kurtardı yekta?Oynadığı maçlarda hangi maçın yıldızı oldu?

Onun hakkı 1461 Trabzonspordur.

Gecen mac bence orta sahaya destek verdi. Chelsea macinda yildiz oldu, güzel oynadi. 8 oyuncu yazmisin, bunlari satip birisi sakatlanirsa yada ne bileyim sen türkiye kupasi, lig ve chl oynayacaksin, yektaya falan mutlaka lazim olacak, dedigim gibi yekta squad playerdan fazla bisey olmaz, ama iyi bir squad playerdir. Yildiz falanda degil, mac falanda kurtaracak oyuncuda degil, ama iyi bir squad playerdir o yüzden takimda kalmalidir. Sabri, Aydin diyorsun ve bu konuda kesinlikle sana katiliyorum, Sabrinin yeri yok artik takimda, bitti.

Hummels 98% ikili mücadele kazanir.

Burak ın muhteşem özveriyle yapacağı bodoslama faulleri Hummels in kazanç hanesine yazarsan öyle bir yüzde çıkar tabi...Çok önyargılı bir taraftar profilimiz var, vesselam!...

Terim - Mancini - Prandelli; hepsi önemli futbol adamları, bu konuda uyarmamış olmaları mümkün değil de profesyonel bir futbolcu nasıl inatla bunları yapmaya devam eder, akıl alır gibi değil?!...

Gecen mac bence orta sahaya destek verdi. Chelsea macinda yildiz oldu, güzel oynadi. 8 oyuncu yazmisin, bunlari satip birisi sakatlanirsa yada ne bileyim sen türkiye kupasi, lig ve chl oynayacaksin, yektaya falan mutlaka lazim olacak, dedigim gibi yekta squad playerdan fazla bisey olmaz, ama iyi bir squad playerdir. Yildiz falanda degil, mac falanda kurtaracak oyuncuda degil, ama iyi bir squad playerdir o yüzden takimda kalmalidir. Sabri, Aydin diyorsun ve bu konuda kesinlikle sana katiliyorum, Sabrinin yeri yok artik takimda, bitti.

Chelsea maçında yıldız olmadı bence.Ortasahayı 3 lediğin için top üstünlüğü sana geçti.

Gerçekten ben anlayamıyorum bunu.Vakti zamanında Adnanlar öyle rezil ettiler ki bu kulübü, artık en ufak kıvılcım gördüğümüz oyunculara bile razı gelir olduk.Oyunculardan beklenti seviyemizi hep düşük tuttuk.Mevzu tamamiyle bu.

Orta seviye ve altı oyuncular da artık birbirine bakar oldu.

Ne de olsa,bu kulübe oyuncu diye eşeği bağlasan,kimse dokunmuyor ona.Hele altyapıdan geldiyse,tam torpilli oluyolar.

Aydınlara,sabri abileri gibi kötü örneklere baka baka,yatmayı öğrendi bazı topçularımız.

Büyük kulüp olacaksan keskin ve net olacaksın.

Barca 1 oyuncuya ne kadar tahammül ediyor.Ya da real?

3 maç kötü oynasın 4.maç kadro yüzü göremiyorlar.ve hemen gönderiliyorlar.Örnek Nuri.Ya da Maxi Lopez.

Bizde ise maşallah..

Yekta bu maç 2 olumlu pas verdi.KALSIN!

Furkan arada iyi bindirmeler yaptı.KALSIN!

Aydın fenere gol attı.KALSIN!Beşiktaşın ampüle topu astı.KALSIN!

Yazık yeminle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt