Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala aciklanmadi dimi? Son dakika a kadar heyecanli bekleyis.

:D

Southampton Shaw hariç sattığı adamların yerini çok iyi doldurdu.

Alderweireld ve Mane'yi de 1-2 sezona büyüklere okuturlar.

tapatalk

Walcott ne zaman dönüyor? Asıl tehlike o.

Bu takıma Romario'lar Zidane'ler Helgueralar Urzaizler Makaaylar Henryler rakip oldu.Hepsinin sonu da acı oldu.

Arsenalden korkan arsenal gibi olsun.

Her türlü harcarız.

Welbeck geçen yıl mağlubiyetin tadını aldı.Bu yıl da pekiştirir artık.

Arsenal tarihinde kaç kez yenmiş bizi? :D

puhahahahahaha

Irkçılık gibi olmasın ama bize siyahi bir forvet lazım idi.

Bu takıma Romario'lar Zidane'ler Helgueralar Urzaizler Makaaylar Henryler rakip oldu.Hepsinin sonu da acı oldu.

Arsenalden korkan arsenal gibi olsun.

Her türlü harcarız.

Welbeck geçen yıl mağlubiyetin tadını aldı.Bu yıl da pekiştirir artık.

Arsenal tarihinde kaç kez yenmiş bizi? :D

puhahahahahaha

Makaay'lı dediğin takım Deportivo'ydu değil mi? Makaay'ın yanında iyi bir forvet daha oynuyordu onun adını hatırlayamadım bir de FM efsanesi Valeron vardı galiba. Lucescu zamanı acayip stresli maçlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam biri 0-0 diğeri 1-0 bizim lehimize bitmişti.

İtalyanca bilen tercüme edebilir mi?

19:20 - Fredy Guarin non si muove dall'Inter: fonti vicine al giocatore confermano che il colombiano resterà in nerazzurro. L'agente del giocatore, uscito dalla sede dell'Inter, non ha rilasciato alcuna dichiarazione, ma ha fatto intendere che il suo assistito resterà a Milano. Ora toccherà al tecnico nerazzurro Walter Mazzarri decidere se e come utilizzare l'ex Porto (calciomercato.it)

Ayrılmayacakmış galiba?

--------------------Muslera-------------------

---------------Semih------Balta--------------

---------------------Melo------------------------

Olcan--------Cemaili---------Selçuk-----------Tarık

-----------------Wesley--------Pandev---------------

---------------------Burak-----------------------------

Melo top rakipteyken geriye dönük, bizdeyken ileriye dönük oynayabilir. Çok daha dirençli takım oluruz..

Çılgınsın :)

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İtalyanca bilen tercüme edebilir mi?

19:20 - Fredy Guarin non si muove dall'Inter: fonti vicine al giocatore confermano che il colombiano resterà in nerazzurro. L'agente del giocatore, uscito dalla sede dell'Inter, non ha rilasciato alcuna dichiarazione, ma ha fatto intendere che il suo assistito resterà a Milano. Ora toccherà al tecnico nerazzurro Walter Mazzarri decidere se e come utilizzare l'ex Porto (calciomercato.it)

Ayrılmayacakmış galiba?

Inter de kalacak yaziyo

Makaay'lı dediğin takım Deportivo'ydu değil mi? Makaay'ın yanında iyi bir forvet daha oynuyordu onun adını hatırlayamadım bir de FM efsanesi Valeron vardı galiba. Lucescu zamanı acayip stresli maçlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam biri 0-0 diğeri 1-0 bizim lehimize bitmişti.

Aynen öyle.Deportivo denen takım da,o zamanki form durumuyla şuanki A.Madrid'in yerindeydi.Makaay'ın da en formda olduğu zamanlardı.

Ve daha niceleri.Saymakla bitmez.

Welbeck çaylağını yine bekleriz Arena'ya.Semih yerlerde sürür onu.Geçen yıl olduğu gibi.

Semih deyip geçme.Tevezi de yerlerde sürümüştü.Aslan parçası..

Diego tristan

WTF ? :dejection:

Tribun Dergi @tribundergi · 17 dk.

Fatih Terim: “Volkan 60 küsur defa milli olmuş. Bunun 50 küsürü de benimle olmuş. Formda olduğu zaman da olmadığı zaman da çağırmışım.”

Tribun Dergi @tribundergi · 15 dk.

Fatih Terim: “Birçok zaman ‘alınmaz’ dendiği halde onu almışımdır. Yarın da formda olur alırım. Bu sefer olmamasına karar verdim o kadar.”

Tribun Dergi @tribundergi · 11 dk.

Fatih Terim: “Çok ağır küfürler altında, 50-60 bin kişinin önünde mutlaka kazanmaya endekslenmiş bir futbolcu olmak hiç kolay değil.”

Tribun Dergi @tribundergi · 6 dk.

Fatih Terim: “Herkesin yaptığının yanına kar kaldığı bir ortamda bu işlerin düzelmesi zor.”

Galatasaray taraftarının sabrı nasıl sınanır onu ölçüyor yönetim.

Seninki de sabır sınanması mı?

Bunu bir de fenevlilere sor.

AY : Şike yapmadım,yaptıysam fenev için yaptım.

fbliler : Yıkım

AY : Şampivonlar ligine gdeceğiz.

Ay : İçerde Galatasarayı yenip şampivon olacavız.

ve daha niceleri :D yanlış anons,avrupa da 0 çekmeler.

Sen ise Galatasaraysın,Galatasaraylısın ;)

Hiç de sabrım sınanmıyor.Ünal başgan işini bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt