Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklasanıza şu transferleri ya!

3 ay sabreden ,3 saat daha sabreder.

Panenka ‏@panenkasporcom 36 sn.

SON DAKİKA! Trabzonspor, Avraam Papadopoulos'un bedelsiz olarak transfer edildiğini borsaya bildirdi.

Bwdx7QuIcAAGeAF.jpg

Bende Cristian diye hatırladım ama o değil diye yazmamıştım. :D Cristan diyince de şu PSG'den bize iki gol attı diye aldığımız adam geliyor aklıma , topu uzaya gönderme konusunda baya başarılıydı. :D Tristan'ı ben Makaay'dan daha çok beğeniyordum aslında ama Makaay sonradan aldı başını gitti..

Beyler ben bir haber aldım % 99 doğru türkiyeden tarık bitmiş hatta ve hatta bitmiş.:D

Aynen öyle.Deportivo denen takım da,o zamanki form durumuyla şuanki A.Madrid'in yerindeydi.Makaay'ın da en formda olduğu zamanlardı.

Ve daha niceleri.Saymakla bitmez.

Welbeck çaylağını yine bekleriz Arena'ya.Semih yerlerde sürür onu.Geçen yıl olduğu gibi.

Semih deyip geçme.Tevezi de yerlerde sürümüştü.Aslan parçası..

Aynen Semih büyük maçlarda oyuncuları çok iyi tuttu. Semih'in tutamadığı bir kimsenin beğenmediği Almeida vardı zaten o da hava üstünlüğünden.:D

Bende Cristian diye hatırladım ama o değil diye yazmamıştım. :D Cristan diyince de şu PSG'den bize iki gol attı diye aldığımız adam geliyor aklıma , topu uzaya gönderme konusunda baya başarılıydı. :D Tristan'ı ben Makaay'dan daha çok beğeniyordum aslında ama Makaay sonradan aldı başını gitti..

Tristan yaptığı sözleşme ile kendi kendini bitirdi.

Attığı gol başına odaklıydı sözleşmesi.elbet yıllık kazancı da vardı.Fakat attığı her golde kazancı müthiş katlanıyordu.

O yıl 37 gol attı.Deportivo kulübünün ocağına incir ağacı dikti.

Ertesi yıl sözleşme şartlarından dolayı yedeğe çekildi.

Sonradan da kayboldu gitti.

Wellback işi yatıyor galiba :DD

Manageri : kiralık giecek kadar kariyersiz değil danny. Bunu söyleme hak ve potansiyeline sahip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt