Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
trabzon bu dönem 21 million euro transferlere harcamis
Satıklarından kazancları ne kadar? 12 milyon euro ?
9 milyon harcamışlar yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon bu dönem 21 million euro transferlere harcamis
Adili ne oldu?
Bu takım Leo francolar karpuzcu kaleciler BAMlar petreler bratular gördü.
Allah ünal başgandan razı olsun.
2000 Uefa kadromuz bile bu kadar alternatifli değildi.
yedekde marcio Ahmet Kerem bekliyodu..
Satıklarından kazancları ne kadar? 12 milyon euro ?
9 milyon harcamışlar yani
Leo Franco...Fanları beğenmeyenlerden çoktu neredeyse...Adam s.çtıkça mutlu oluyorlardı adeta!...''Leo fiyasko'' dedim diye ne laflara maruz kalmıştım, hele de o ayaklarından az çekmemişken inatla ''Ayak hakimiyeti'' diyenler çok eğlenceliydi, efsanedir kendisi!...
Tarık Çamdal @TarikCamdal77 · 09 Mar 2012
if you win one game you´re the Winner, if you win all Games you´re the CHAMPION...
orasi öyle. biz dany eboue'leri satamiyoruz, adamlar henrique ve adrian icin 7 million üzeri para almislar.
Adam yıllarca İspanya'da oynamış biri olarak gelince herkeste olumlu izlenim yarattı da ben onun sadece Panathinaikos maçında bir kurtarışı olmuştu başka kurtarışı olduğunu görmedim. Zapata mı Leo Franco mu desen karar veremem.Bir de Leo Franco'nun olduğu sene bizim takım her maç gol yiyordu ki o savunmayla normal neyse bir Beşiktaş maçında gol yemeyip 3-0 almıştık , Sinan Engin resmen ağlıyordu Galatasaray'a herkes gol atıyor , Beşiktaş nasıl atamaz diye.
tarıkı 4 milyon 750 bine almısız
250 bin istemisler ekstradan
büyük para