Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım Leo francolar karpuzcu kaleciler BAMlar petreler bratular gördü.

Allah ünal başgandan razı olsun.

2000 Uefa kadromuz bile bu kadar alternatifli değildi.

yedekde marcio Ahmet Kerem bekliyodu..

Sadece ünal başkanın başarısı değil,stadı yapmamız için büyük çaba gösteren özhan başkan nur içinde yatsın.

Leo Franco...Fanları beğenmeyenlerden çoktu neredeyse...Adam s.çtıkça mutlu oluyorlardı adeta!...''Leo fiyasko'' dedim diye ne laflara maruz kalmıştım, hele de o ayaklarından az çekmemişken inatla ''Ayak hakimiyeti'' diyenler çok eğlenceliydi, efsanedir kendisi!...

Adam yıllarca İspanya'da oynamış biri olarak gelince herkeste olumlu izlenim yarattı da ben onun sadece Panathinaikos maçında bir kurtarışı olmuştu başka kurtarışı olduğunu görmedim. Zapata mı Leo Franco mu desen karar veremem.:D Bir de Leo Franco'nun olduğu sene bizim takım her maç gol yiyordu ki o savunmayla normal neyse bir Beşiktaş maçında gol yemeyip 3-0 almıştık , Sinan Engin resmen ağlıyordu Galatasaray'a herkes gol atıyor , Beşiktaş nasıl atamaz diye.

Tabi işin teknik taktik boyutu da sözkonusu.

Prandelli ne kadar iyi çıkacak bilemem ama,şahsi fikrim ligin en iyi teknik direktörünün Bilic olduğu yönünde.

Zaman neler gösterecek bakalım.

Bu sezonun şampiyonunu hakkaten merak ediyorum.

Beşiktaş da olabilir,hiç şaşırmam.Tüpçü kıyak yapabilir.

tarıkı 4 milyon 750 bine almısız

250 bin istemisler ekstradan

büyük para

Adam yıllarca İspanya'da oynamış biri olarak gelince herkeste olumlu izlenim yarattı da ben onun sadece Panathinaikos maçında bir kurtarışı olmuştu başka kurtarışı olduğunu görmedim. Zapata mı Leo Franco mu desen karar veremem.:D Bir de Leo Franco'nun olduğu sene bizim takım her maç gol yiyordu ki o savunmayla normal neyse bir Beşiktaş maçında gol yemeyip 3-0 almıştık , Sinan Engin resmen ağlıyordu Galatasaray'a herkes gol atıyor , Beşiktaş nasıl atamaz diye.

''Total futbol kalecisi'' diye bir kavram bile kattılar futbol literatürüne, hiç kurtarış yapmadığını dile getirenlere karşı!...Şimdi akıllanmışlardır tabi, ''Hayat öğretir'' nitekim!...

Bwd32_ACEAA1_g0.jpg

İnş Tarık transferi bozulur..Bu mali tabloda Tarığı almak risk arkadaş..Veysel Sarı idare ediyor sağ bekte..O olmazsa Hamit var..Ama UEFA bir kere uyarır sonra sen gelme CL'ye der..

Hayırlı olsun Tarık Çamdal.

Umarım beklenilen performansı gösterir.

4,75 Milyon € Tarık Çamdal'a çok ama yabancı kontenjanı sebebiyle elimiz mahkum. Şu anda piyasadaki en iyi yerli oyuncuyu aldık.

Olcan Adın ile birlikte en iyi 2 yerli transferini gerçekleştirmiş olduk.

250 bin € mi Umut mu deseler 250 bin verin derim...Güzel oldu güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt