Ahmet Gökaydın
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 5.197
- 0
- 1.331
Gomis'i alma Eto'o'yu da alma. Galatasaray'ın tek forvet adayı Almeida mı? Böyle amatörlük olur mu? Bilmem kaçıncı sınıf takıma Song'u kaptırmak nedir? Etik etik diyerek gereksiz saygı gösterilen tescilli şikeci takımdan birkaç ay önce bir kuruş ödemeden alacağımız Tarık'ı şimdi 5-6 milyon euroya almak ne? Aylardır birçok firmayla görüşüyoruz deyip insanları beklentiye sokarak yine bir iş başaramamak ne? Kulübe sıcak para lazım diye bağırırken sponsorların ödediği miktarı mı beğenmedi Ünal Başkan yoksa sponsor adayı mı bulamadı? Ha unutmadan yedek kulübesinden gelip tek iş yapabilecek olan oyuncumuz Amrabat'ı tekrardan kiralamak niye, takımın ekmeğini somun somun yiyerek iki adım ötesindeki arkadaşına pas veremeyenler varken birçok oyuncuya göre çok az bir miktar alan Amrabat'ın maaşı mı çok geliyor? 18e giremeyecek Eboue'ye, Ontivero'ya para yedirip Amrabat'tan vazgeçmek niye?
Yönetim net olarak sınıfta kaldı. Bu işin sonu hiç hayırlı gözükmüyor. Aysal iş bilmeyen yöneticilerle çalışmaya devam ettikçe tünelin dibine dibine iniyoruz.
Yönetim net olarak sınıfta kaldı. Bu işin sonu hiç hayırlı gözükmüyor. Aysal iş bilmeyen yöneticilerle çalışmaya devam ettikçe tünelin dibine dibine iniyoruz.