- 18 Mayıs 2011
- 53.518
- 57.529
- 4.613
Napoli mal'mi son 1 gun kala Gokhan Inleri gondersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşlerim/abilerim, transfer şart değil yapılmazsa yapılmaz.Ligi ilk yarıda idare edebilecek bir kadromuz var zaten, asıl önemli olan şey takımın form grafiğini yükseltmesi, sistemli bir futbol ortaya koyabilmesi, bunları başarırsak eldeki kadro gayet yeterli aslında lig için.Grup aşamasında da gruplardan çıkmak yerine 3. olup UEFA'ya gitmek ve orada en azından yarı final oynamak çok daha iyi olurdu aslında bizim için.ŞL'de çeyrek final ötesine gidebilecek gücümüz yok ama UEFA'da iş yapabilirsek eğer daha büyük prestij sağlamış oluruz, üstüne şampiyon olarak seneye yine grup aşamasından ŞL'ye katılırsak bu sezonu maksimum verim ile kapatmış oluruz.Bu saydığım başarılar için de eldeki kadro, eğer formunu bulursa, gayet yeterli.
Gökhan Inler gelse keske, Selcuk Forma yüzü göremez, net. Melo-Gökhan cok iyi ikili olur bana göre
Para mevzusunu sadece song için sölemedim.Ve yeterince ilgilenmedik bu adamla...Drogba ve Sino transferlerinde her dakika her yönetici açıklama yaptı gidişatla ilgili.Bizim tarzımız bu
Yekta da fena oyuncu değil aslında
tapatalk
West Ham´le bile yarisamayan müthis yönetim. Rezil herifler.
Yapmayin transfer mransfer. Bu rezil amatörlerin transferleri bize zarardan baska birsey getirmez.
2 gün ümitlenecegiz diye bi 15 Milyon daha cöpe atmayalim. Bu yönetimin beceriksizligini artik cümle alem biliyor.
4. yildiz hedefinize tükürdüklerim.
Ooo sarıgül foruma sızmış.
iPad/Tapatakla
bütün duyumcular patladı iyi oldu
bir tek ali naci kaldı o da %60 tutturuyor
Volkan ayisi milli takim kadrosunda
drogbanın yerini dolduramadık maalesef ve dolduramayacağız gibi
para olmadığı konusunda haklısın borsaya yüklü miktarda para yatırdık ve 1 sene hisse satamayacağız.
sponsorda olmayınca yapcak pek bişey yok