Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
İddaadan anlayan güvendiği 1 maç verebilir mi bu akşam için kupon tamamlamak için maç lazım
bjk oranı çok iyi. Alırlar gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddaadan anlayan güvendiği 1 maç verebilir mi bu akşam için kupon tamamlamak için maç lazım
Kuzenine(hani şu MOD olan) soyle FATİH TERİMİ BAN lasın... Muhahahahahaha!....![]()
![]()
![]()
40 yılda forumda fatih terime saladım oda karavanaymışD
Volkan kim peki ? En son bank asyadaydı .
Kime bu lafin Omer kimi inandiramiyosun ?
Twitter ve Fanatik de Volkan Demirel yaziyordu , Babacan da cok sacma geldi.
Omer de fotoyu atinca tamam yanlis anlamisim dedim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Banko Galatasaray... Daha bankosu hiç olmadı hayatımda![]()
bjk oranı çok iyi. Alırlar gibi.
song melo sneıjder 3lusu top class 3lu olacaktı yazık oldu..
ocaktan atıldın. artık bizimle değilsin Fatih
Bir kez daha gördük ki Terim tepkisi diye bir şey yok. Nefreti var. Yani adama ağzına geleni saymak için Babacan değil iddiasını öne atıyorlar. İnandıramıyorsunuz adamı.
Aynı şey oyuncularımız için de geçerli işte. Nefret etmeye aşık olan bir toplumuz. Düşman üretmeye ve kafamızda, sanal ortamda ve rellede(kalabalıksak ve o kişi tekse tabi) kavga etmeye hazırız.
Bu nefretin oluşması için gerekli sebepleri var bence herkesin. Kendimden örnek vermek gerekirse, 3 sezon önce Terim'in yıllarca takımda kalmasını, bizim Ferguson'umuz olması gerektiğini savunurken, şimdi kulübün kapısından içeri adımının atmasını bile istemiyorum. Hiçbirşey tek taraflı değildir yani. Tıpkı senin hükümet hakkındaki düşüncelerinin 1 senede değiştiği gibi. (Amacım siyaset değil)