Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda emreyi savunmam ama aslada emreyle ayıyı aynı kefeye koymayalım .

Kime bu lafin Omer kimi inandiramiyosun ?

Twitter ve Fanatik de Volkan Demirel yaziyordu , Babacan da cok sacma geldi.

Omer de fotoyu atinca tamam yanlis anlamisim dedim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Erdinç hocam tamam da bir yandan da bu forumdaki psikolojiyi gösteriyor. Yani adama ağzımıza geleni sayıyoruz hemen. İnsanlar hayır Babacan diyor buna rağmen bir çok kişi Terim'e saydırdı.

Bu nefret durumu çok iyi bir şey değil.

Bir kez daha gördük ki Terim tepkisi diye bir şey yok. Nefreti var. Yani adama ağzına geleni saymak için Babacan değil iddiasını öne atıyorlar. İnandıramıyorsunuz adamı.

Aynı şey oyuncularımız için de geçerli işte. Nefret etmeye aşık olan bir toplumuz. Düşman üretmeye ve kafamızda, sanal ortamda ve rellede(kalabalıksak ve o kişi tekse tabi) kavga etmeye hazırız.

bazıları batıyor batıyor. başka bişey değil . aklı olmadan fikri olanlarla dolu etrafımız

Lever efsane frikik organizasyonu yaptı

tapatalk

Bu nefretin oluşması için gerekli sebepleri var bence herkesin. Kendimden örnek vermek gerekirse, 3 sezon önce Terim'in yıllarca takımda kalmasını, bizim Ferguson'umuz olması gerektiğini savunurken, şimdi kulübün kapısından içeri adımının atmasını bile istemiyorum. Hiçbirşey tek taraflı değildir yani. Tıpkı senin hükümet hakkındaki düşüncelerinin 1 senede değiştiği gibi. (Amacım siyaset değil)

Açık söyleyeyim ben de Terim'in bir kez daha Galatasaray'da TD olarak görev almasını istemiyorum.

Ama bu haksızlık yapmayı ve mesleleri tek bir kişinin sütüne yıkmayı gerektirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt