Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1241724-26825286-1600-900.jpg

Amrabat ve Dany gitti

Ontivero'da Antep'e kiralandı

Kaldı Eboue gerçi o gitmese de olur

Hayır orta saha zaten ezilmeye müsait , rakipten dönen hiçbir topu karşılayamadıkları için ileride top tutamıyoruz...

Selçuk-Melo ikilisi ilk sezon müthiş oynamıştı ama o dönem savunma forvetten başlıyordu. Alacağımız forvet yıpratıcı biri olmalı Olcan zaten defansif anlamda yeterince katkı yapar. Asıl sorun bizim sol kanat oraya bir çare bulmalıyız. Bruma defansif anlamda yetersiz aynı şekilde Telles.

Beyler Sims 4 çıkmış bu arada.Malum ortamlarda.Ben onu indireyim biraz zaman geçsin.

Pato mato gitmez bize.

25 yaşında 35 yaş kadar bitik kondisyon olarak, ve futbol ile seviyeli bir ilişkisi var senelerdir.

Bize aşk yaşayan adam lazım.

--------------------------Muslera---------------------

Veysel-------Semih--------Zan----------Balta

------------------Melo--------Song------------------

Olcan-----------------Sneijder-------------Yasin

-------------------------Yabancı--------------------

Şöyle oynasak fena mı olur?

Sol kanat zayıf gibi.

alex song mancinin kuramadığı sistemin kilit oyuncusu olur song-melo-selçuk ileride solda sneijder sagda olcan ileride burak

6 yabancıya mı düşüyoruz şimdi ?

Şaka gibi..

Selçuk-Melo ikilisi ilk sezon müthiş oynamıştı ama o dönem savunma forvetten başlıyordu. Alacağımız forvet yıpratıcı biri olmalı Olcan zaten defansif anlamda yeterince katkı yapar. Asıl sorun bizim sol kanat oraya bir çare bulmalıyız. Bruma defansif anlamda yetersiz aynı şekilde Telles.

Ama o 3 sezon önceydi.Selçuk gayet diri bir oyuncuydu , Melo'nun temposu ise efsaneydi...Haklısın diğer dediklerinde ama o zamandan bu yana Melo tempo olarak geriledi Selçuk ise bitik durumda herhangi bir ikili mücadelede ayakta kalamıyor...

Forvet konusunda sonuna kadar haklısın,zaten ben de yazdığım her seferinde "Mümkünse kuzey avrupalı ya da zenci , sağlam pres yapan biri" diyorum...

Sol tarafı idare edeceğiz bu sezon artık ona yapacak bir şey yok...

bursa maçında istenen oyun ve skor gelmezse prandelli istifa başlığını açıyorum görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar ortada köy bile yok gerçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt