- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Bizimkiler yarınki maçın skoruna göre transfer yapacaklar galiba.
Ayıptır ya..
Ayıptır ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı gelirse kim kesilecek takımdan?
Uyku vakti gelmiş![]()
Pato hikayesi de bir garip. Simdi Sao Paulo'da zaten kiralik oynuyor, Corinthians baska takimda kiralik oynayan oyuncusunu bize nasil satabilir ki? Brezilya'da daha sezon bitmedi. Sao Paulo'da olmasa tamam, opsiyonlu kiralik olabilirdi ama simdi nasil olacak?
Bence "surpriz isim" dedikleri o Brezilya'li genc forvetin kiralanmasi, Song veya Balanta'dan birinin, Tarik'in ve belki bir tane daha yerli oyuncunun alinmasi daha buyuk ihtimal. Gorecegiz bakalim.
Pato Subat ayinda Corinthians'dan Sao Paulo'ya kiralik olarak gitti yani daha 7 ay oldu. Fakat kiralik sozlesmesine Avrupa'da transfer sezonu acildiginda bir satin alma teklifi gelirse satilabilecek maddesi koydurttu Corinthians. Yani benim anladigim Pato gelirse satin aliriz, kiralik gelemez
Telles veya Chedjou
Amrabat ve Dany gitmis, yarin KAP aciklamasi gelir buyuk ihtimal.
kaliyor elde 8 yabanci.
Sirada Eboue ve Ontivero var, bu ikiside gittimi 2 yabanci transferi yapabiliriz..
Iyi de songu alacagiz da nerde oynatacagiz ortasahaya koysak yabanci sinirlamasindan ligde skinti cekicez stopere koysak verim alabilrcek miyiz ki? yabanci forvete daha cok oncelik gostermeliyiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben kendimi en kotuye hazırladım
Iyi de songu alacagiz da nerde oynatacagiz ortasahaya koysak yabanci sinirlamasindan ligde skinti cekicez stopere koysak verim alabilrcek miyiz ki? yabanci forvete daha cok oncelik gostermeliyiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk