Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten song olmazsa kotu hissederim umutsuzluga duserim tekrar basit adamlar alirlar gibi geliyo bana yine

zubizaretta acıklama yapmıs

song kesin ayrılacak diyor ama nereye gidecek

cok istiyorum,zenci orta saha hayalimdeki takımda hep var

alalım lütfen

Hakikaten ya ben de Song transferine hazırladım kendimi , olmazsa çökerim moralmen...

Pato'yu satin almaya paramiz yetecegini zannetmiyorum. 15 milyon isterler en az.

Santrfor ve/veya kanat özellikli forvet transferini öenmli görüyordum ama son maçtan sonra fikrim değişti ,

bu takıma ,

oyunu daha ileride başlatıp topla çıkabilme ve topu ileriye olumlu ve efektif kullanabilme kabiliyetlerine haiz bir stoper ve ,

Selçuk'un yerine oynayacak çift yönlü özellikle topla ileriye doğru dripling yapabilecek ve pas yapabilecek dinamik bir orta sahaya ihtiyaç var ,

genel olarak takımın boyunu kısaltacak , daha hızlı ve dinamik olabilmesine imkan sağlayacak takımı yukarıya çekecek 2 stratejik adım olacaktır bizim için , Burak dahi kompanse edilebilir bu yapılanma ile ...

3 puan'ın haberine inanmayın derim. Uzun zamandır doğru bir haberleri yok neredeyse. Üstelik Galatasaray yönetimiyle sürtüşmeli oldukları söyleniyor. Ayrıca dış basında, transferlerin kızıştığı, gizli saklının neredeyse olmadığı bir dönemde, hakkımızda hiç haber çıkmaması da ipucu veriyordur sanırım olacaklara.

Şu 3 gün içerisinde mucize beklememek lazım. Ne zaman pazarlık bitecek, menajerlerin komisyonu konuşulacak, ödeme planı hesaplanacak, oyuncunun maaşı üzerine anlaşılacak da transfer bitecek?!

Song, Doumbia ya da Pato'nun gelmesi bir yana, aşama kaydedilmesi dahi zor. Büyük beklentiye girip, hayal kırıklığı yaşamamak lazım... Büyük ihtimalle Tarık'a ederinden fazla para verip, alacağız; yanında Almeida da eşantiyon olarak gelecek.

G.Saray'ın ismini sır gibi sakladığı forvetin ismi A. Paranaense'de forma giyen 22 yaşındaki Marceloa Cirino olduğu öğrenildi. ( Habertürk )

G.Saray'da Brezilya'ya giden İdari Menajer Cenk Ergün, A. Paranaense'de forma giyen 22 yaşındaki Marceloa Cirino'yu resmen istedi. (Akşam)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt