Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse renktaşlar maç günü.. Skor tahmininiz var mı? Bana 1-1 gibi geliyor ama.

ÖZLEDİK ULU JOHAN..

BwPWz_hIcAA0RZI.jpg

Sıkıntı şurada çıkıyor transferlerde, özellikle Avrupa'lı teknik direktörler bir mevkiye bir transfer gerekli gördüklerinde istedikleri oyuncu tipini belirleyip scoutları ile istişare ederler, scoutların piyasada bu özelliklere uyan oyuncular hakkında raporlarını sunmlarının ardından bir liste belirlenir ve transfer yöneticiler tarafından gerçekleştirilir.

Galatasaray'da ise teknik direktör scoutlara gittiğinde, scoutlar önceden beğendikleri oyuncuları daha hiç ek araştırma yapmadan sunuyorlar, sunmasına ama galiba önce başkana sunuyorlar transfer konusunda isim telaffuz eden tek kişi Ünal AYSAL çünkü daha sonra Ünal başkan bu transferlerde klasik bir iş adamı kafasıyla pazarlanabilirlik arıyor, prestij arıyor, isim arıyor.Başkanın kriterlerine uygun düşen isim hocaya sunuluyor hoca da ben ne dedim, siz bana ne öneriyorsunuz benim aradığım adam şu kadar maliyeti geçmemeli takımda şu dengelere uymalı vs. deyip veto ediyor.Sonra hooop en başa dönüyoruz...

artık son 2 3 gun kaldı yapılacak sey bellı maalesef yonetım son gune kadar hem hocayı beklettı hem taraftarı...

1.olarak song u ıstıyorsak melo song sneıjder 3lu orta sahası gayette top class bı orta saha olur.meloyu hafıf one kaydırırsak her turlu ataga cıkma yonunden rahatlarız.

2. olarak yabancı forvet..burakla bu lıg gecmez artık hem fıkırız.acıklamaya gerek yok

3.olarakta erkan+ tarık paketi..malum tupcu sayesınde 5 yabancı olacagı ıcın tarık ı solbek oynatmak zorunda kalacagız ustune takımında da anlastıgı ve tanıdıgı erkanı alacaz cunku yabancı forvet ve song gelırse 5 yabancıda sıkıntı yasacagız...yasinin oynamasından kat be kat iyidir.ara sıra rotasyonda oyunda hamle yaparken song/melo-selcuk...erkan/olcan- bruma degısıklıgı yaparız.

Prandelli yektayi oynatirsa kafamdaki soru isaretlerini 80le carpar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt