Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarik okadar iyimi? oyun stilini kiminle karsilastirirsiniz? daha once hic izlemedim.

Keşke dediğin isimler alınsa ama bütçe yoktu fazla, bu sene böyle oldu artık

Bütce niye yok!? Sorgulanmali!

3 yildir yerel ve uluslar arasi sportif basari yakalanmis (her kazanilan mac para kazaniyorsun), iki yildir sampiyonlar liginde gruptan cikmissin (baska türk takimi da yok bütün para sana geliyor), iki yildir forma satisindan rekor kirmissin, formaya sponsor short a sponsor tribün e sponsor bilmem daha ne sponsor anlasmalari yapmissin, 3 yildir stadin full doluyor mac a bilet bulamiyoruz BÜTÜN BUNLARIN VE DAHA SAYAMADIGIM GELIRLER NEREYE GITTI DE BIZ BURDA TRANSFER DILENIYORUZ

O zaman para yoksa, parayi kim yiyor arkadas!?

Transfer yokmu?yoksa bari hangi bolgelere kesin transfer yapilacak?

yarında transfer olmaz maç var son gün son saate kadar bekliyecez fiyatların iyice düşmesini...

34 saattir uyumadim transfer bekliyorum.

34 saattir uyumadim transfer bekliyorum.

her sabah belki bir kap bildirimi vardır diye sersem sersem kalkıyorum tapatalktan gözüm çapaklı halde foruma bakıyorum yok yok yok transfer başlığı desen 2 sayfa anca ilerlemiş gelde çıldırma 2 gün kaldı hala bişey yok yarın yine kalkıcam hiçbirşey olmuyacak...bu konuda çok doluyum renkdaş kusura bakmayın

her sabah belki bir kap bildirimi vardır diye sersem sersem kalkıyorum tapatalktan gözüm çapaklı halde foruma bakıyorum yok yok yok transfer başlığı desen 2 sayfa anca ilerlemiş gelde çıldırma 2 gün kaldı hala bişey yok yarın yine kalkıcam hiçbirşey olmuyacak...bu konuda çok dolayım renkdaş kusura bakmayın

Song ve Pato isimleri heyecanlandırdı, eğer gidip saçma sapan adamları getirirlerse aysal kaçacak delik arasın.

Song ve Pato isimleri heyecanlandırdı, eğer gidip saçma sapan adamları getirirlerse aysal kaçacak delik arasın.

aynen bro ben söyledim zaten daha önce forumda gidip almeida tarık serdar taşçı bilmem ne paketi filan yaparlarsa yönetim mönetim bırakmam cidden aysalın elimden çekeceği var yani :asd:

Can cekiserek uykulu uykulu bakiyorum su an, HALA MI YOK :(

Gesendet von meinem LG G3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt