Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyla ilgisiz ama komiğime geldi :)

De Marke ‏@demarkesports 58 sn.

ABD'li futbolcu anneleri, çocuklarının sağlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle toplara kafa vurulmasının yasaklanması için FIFA'ya dava açtı

Şuan sizce öncelik sırası selçuk yerine orta saha mı yoksa forvet mi ? Bence orta saha. Çünkü asıl sorun hücum odaklı oynaması gereken selçuğun oyun içinde uyuzlaşması sonucu topun ileri taşınamaması. Forvet alınsada bu sorun devam eder. Ama hem iyi bir orta saha hemde forvet gelse tadından yenmez

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kesinlikle katılıyorum. 2 sene şampiyon olmamızda en önemli faktör orta sahamızdı. hayvan gibi oynuyordu engin baytarda dahil.gecen seneden itibaren selcuk yaslandıgı için mi yoksa futbola doydugu için mi bilmiyorum ortasaha top tutamıyor.unutmayalım ki 2 sene önce umut 20 ye yakın gol attı.Burağı savunmuyorum ama Orta sahamız kuvetli olsun burak gol gene gol kralı olur.

BwRuZXrIgAAUhSA.jpg

Bu almeida biriyle anlaşmadimi daha. rüyamda bunu transfer etmilştik. herif bizim kaleye gol atiyordu. zor uyandim.

milan ezeleden beri veterean bir takım

kendimi bildim bileli hep yaslı takım kuruyorlar

City Falcao'yu kapmış diyorlar şimdi dr

tapatalk

ulan ne biçim bir transfer komitemiz var, istanbul en az londra kadar sağlık işinde ileri bir şehir, mükemmel hastaneler ve doktorlarımız var, ikna edip getirememişlermi songu buraya. hatta ben olsam çocuğun tüm hastane masraflarını karşılar songun gönlünüde fethetmiş olurdum ama nerde bunu yapacak yönetici bizde

forvet yeterli fazla transfere gerek yok. 5 yabancı sınırında song'u kullanmak zor brumanında artık oynaması gerekli

Evet cok dogru diyorsun. Forvetlerimiz (en basta avatarindaki hirbo) o kadar verimli, o kadar verimli ki. Ne gerek var ki forvete.

Stoper alalim demi, gidelim Tariki alalim 6 Milyona. Forvet yeter de artar bile. Burak/Umut o kadar iyi ki millet bosuna para savurma derdinde, demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt