Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı kontenjan martavalına sarılmadan önce senin milyonlarca Euro veripde göndermeye çalışdığın hurda yabancılardan haber verin beyler... son 2-3 yılda yapılan yerli-yabancı transferlerin yüzde 90 ı hurda ve çöpe atılan para...

taraftar heyecanla transfer yapılmasını bekliyor ama taraftar akıllı ise bu yönetimin hiç bir transfer yapmaması için dua etmeli keza yeniden çöpe atılacak 10 milyonlarca Euro önümüzdeki yıllarda bizi daha dibe itecek, taraftar transfer yapılmaması için dua etmeli...

Bunun tek bi sebebi var bence o da Turk futbolunun şike surecinde guvenirligini kaybetmesi.. Sponsor dogal olarak dusunur; biz bu takima 5yil sponsor olursak ve ulkece men yerlerse ne olacak? Diye. Acikcasi sike surecinden en cok etkilenen biz olduk diyebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama bu süreçte BJK buluyor mesela. ÜStelik şikenin bizzat içinde olan takım.

Ayrıca bu süreçte en fazla ödenen paralar düşer, neden büsbütün çekilsin sponsorlar.

Bu açıklama tatmin edici değil bence. Benim anladığım şu ki Başkan'ın 2. yönetim kadrosu tamamen başarısız ve beceriksiz adamlarla dolu.

javier hernandezi juve kiralamıs

niye yapmıyoruz mantıklı hamleleri

'' Fazla atar ponpişe batar ''

yabancı sınır konusunda çok atar yaptık fakat karşılığını alamadık , 2-3 basın konuşmasıyla taraftar gazı alındı , yok mahkeme yok şu hepsi boşmuş

madem sonuç alınmayacak B planı yap çok mu zor , belki de hiç planımız yoktu şu günler bunu gösteriyor

takım çıkıp takır takır top oynasada bu transfer dönemi görüldü ki , yönetimde ciddi plansızlık var

taraftarın homurdanması ile birşeyler yapılıyor bunu görmeyen yoktur

oha lan almanyaya geldim bugun donuyorum resmen, memleketi özleyecegim anlasilan

yabancı kontenjan martavalına sarılmadan önce senin milyonlarca Euro veripde göndermeye çalışdığın hurda yabancılardan haber verin beyler... son 2-3 yılda yapılan yerli-yabancı transferlerin yüzde 90 ı hurda ve çöpe atılan para...

sanki ondan öncekiler değilmiydi! Al birini vur hepsine... Yöneticiler değişse de sistem aynı sistem! Menejer sistemi komisyonlar yüzdeler vs. vs.

Ama bu süreçte BJK buluyor mesela. ÜStelik şikenin bizzat içinde olan takım.

Ayrıca bu süreçte en fazla ödenen paralar düşer, neden büsbütün çekilsin sponsorlar.

Bu açıklama tatmin edici değil bence. Benim anladığım şu ki Başkan'ın 2. yönetim kadrosu tamamen başarısız ve beceriksiz adamlarla dolu.

Besiktas buldugunda men edilme durumlari yoktu ama bu sene onplana cikti. Ayrica sponsorluk icin bizim istedigimiz rakam 12-15m€ arasi. 5 yillik bi anlasma olsa 60-75m€ arasi bi para demek. Besiktas stat icin buldu o sponsorlugu ve de forma reklamindan bizim istedigimiz ucretin yarisini aliyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bedava Gomis'i almayıp

Hatta boşta olan Etoo'yu almayıp

Almeida'yı alırsa bu yönetim sonunu hazırlar.

sabri yok Arda yok Sarp yok Baris yok. Lazim bi suclu. Orta sahada bokdan, gol atamiyoruz. Al sana güzel bi suclu :). Bakin Formsuz teknigi yetersiz Demiyor ki kimse burada. Sadece bazen cokcok cok gereksiz ve abartili elestiriliyor, yerin dibine sokuluyor. Böylede (Burak icin en önemlisi ) güvenini kaybediyor, mallasiyor. Bildiklerini, ezbere yaptiklarini bile unutyor. Bu herf Kopenhagena karsi, Sikecilere karsi, ve bi macda daha agliyodu resmen kacirdiklarina. Yinede o maclarda hayvan gibi öküz gibi kosup durdu. Yani bana göre Buraga elestiri oklari gelecegine önünde daha en az 5-6 kisi vardir.

Heee hicmi gelmicekmi? Tabiki gelmezse daha kötü olur. Ama dozunu kacirmadan. Yinede o 3mio euro benim icinde herkesin haddinden fazladir ! 2.3-2.6 yeterliydi.

Çoğu genç bebe taraftarımız hatırlamaz aynısını Hakan şükür ede yapıldı eskiden... O gitti onun yanına yaklasabilen bir TURK SANTRAFOR CIKMADI DAHA!....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

taraftar heyecanla transfer yapılmasını bekliyor ama taraftar akıllı ise bu yönetimin hiç bir transfer yapmaması için dua etmeli keza yeniden çöpe atılacak 10 milyonlarca Euro önümüzdeki yıllarda bizi daha dibe itecek, taraftar transfer yapılmaması için dua etmeli...

Real Madrid gibi akan para kaynağın yoksa günlük başarı peşinden koşmayacaksın. Yoksa Cebin öyle bir yırtılır ki 50 senede kendine gelemezsin. Elinde iyi kötü riearra varken ne olduğu belirsiz tellese yatırım yapmak... Galatasaray hala 2000 yılı borçlarını eritebilmiş değil. Ha birde sözde Yeniden yapılanma hareketleri var!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt