Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
bızden bı bok olmaz tarık camdal gelırse opup basımıza koyalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bızden bı bok olmaz tarık camdal gelırse opup basımıza koyalım
Bunun tek bi sebebi var bence o da Turk futbolunun şike surecinde guvenirligini kaybetmesi.. Sponsor dogal olarak dusunur; biz bu takima 5yil sponsor olursak ve ulkece men yerlerse ne olacak? Diye. Acikcasi sike surecinden en cok etkilenen biz olduk diyebiliriz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyi de bize ne Manu'dan ? Manu futbolcuları berbat diye biz de mi göz yumalım 2 kankaya ?
Sırtı dönük santrafor olunca burak ilk seneki haline döner
yabancı kontenjan martavalına sarılmadan önce senin milyonlarca Euro veripde göndermeye çalışdığın hurda yabancılardan haber verin beyler... son 2-3 yılda yapılan yerli-yabancı transferlerin yüzde 90 ı hurda ve çöpe atılan para...
Ama bu süreçte BJK buluyor mesela. ÜStelik şikenin bizzat içinde olan takım.
Ayrıca bu süreçte en fazla ödenen paralar düşer, neden büsbütün çekilsin sponsorlar.
Bu açıklama tatmin edici değil bence. Benim anladığım şu ki Başkan'ın 2. yönetim kadrosu tamamen başarısız ve beceriksiz adamlarla dolu.
Kimi alsaydık bu dandik dediğiniz zat ların yerine onuda söyleyin su an ki boş muhalefet gibi sadece sorunu söylemeyin!....
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
oha lan almanyaya geldim bugun donuyorum resmen, memleketi özleyecegim anlasilan
sabri yok Arda yok Sarp yok Baris yok. Lazim bi suclu. Orta sahada bokdan, gol atamiyoruz. Al sana güzel bi suclu. Bakin Formsuz teknigi yetersiz Demiyor ki kimse burada. Sadece bazen cokcok cok gereksiz ve abartili elestiriliyor, yerin dibine sokuluyor. Böylede (Burak icin en önemlisi ) güvenini kaybediyor, mallasiyor. Bildiklerini, ezbere yaptiklarini bile unutyor. Bu herf Kopenhagena karsi, Sikecilere karsi, ve bi macda daha agliyodu resmen kacirdiklarina. Yinede o maclarda hayvan gibi öküz gibi kosup durdu. Yani bana göre Buraga elestiri oklari gelecegine önünde daha en az 5-6 kisi vardir.
Heee hicmi gelmicekmi? Tabiki gelmezse daha kötü olur. Ama dozunu kacirmadan. Yinede o 3mio euro benim icinde herkesin haddinden fazladir ! 2.3-2.6 yeterliydi.
taraftar heyecanla transfer yapılmasını bekliyor ama taraftar akıllı ise bu yönetimin hiç bir transfer yapmaması için dua etmeli keza yeniden çöpe atılacak 10 milyonlarca Euro önümüzdeki yıllarda bizi daha dibe itecek, taraftar transfer yapılmaması için dua etmeli...