Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Song gelseydi iyi olurdu yapacak birşey yok son güne kadar beklemekle en büyük hatayı yaptık.

İşte o isimler:

Onur Kıvrak

Volkan Babacan

Mert Günok

İsmail Köybaşı

Caner Erkin

Ersan Gülüm

Hakan Balta

Ömer Toprak

Semih Kaya

Gökhan Gönül

Tarık Çamdal

Ozan Tufan

Mehmet Topal

Oğuzhan Özyakup

Selçuk İnan

Emre Belözoğlu

Hakan Çalhanoğlu

Arda Turan

Olcay Şahan

Burak Yılmaz

Mevlüt Erdinç

Mustafa Pektemek

Ahmet İlhan Özek

Olcan Adın

Yapacak bir şey yok adam EPL'de oynamak istiyordum demiş...

Mesele West Ham devreye girmeden adamı almaktı...

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale bu takım transfersiz mi çıkacak? Anderlecht'i baya küçümsüyorsunuz. Takım iki top yapamıyor ne sistemi hocam yapmayın Allah aşkına. Yanına pas atamayan Selçuk ile büyük kral Burak ile mi sistemli oynayacağız? Hepimiz isteriz başarı ama Pollyannalık yapmaya da gerek yok takım transfer diye bağırıyor.

Ben çok umutsuz değilim ama memnun da değilim.Aslında ben şu dakikadan sonra transfer olmasa daha memnun olurum, niçin?

Çünkü,

Yönetimimizin göreve geldikleri ilk günden beri takımın eksikleri bariz bir şekilde belli de olsa, sistem içerisinde hafif sırıtmalar olarak fark edilmez de olsa yaptıkları transferler ve kadro planlaması hiçbir zaman takımın açıklarını kapatmaya yönelik değildi.Üzerine son haftaya bırakılmış transferlerin tamamı saçmalık denebilecek kadar rezalet hamelelerden oluşuyor.Sırf transfer yapmak için yapacaklar belli ki e bari hiç yapmasınlar da eldeki kadro neler yapabiliyormuş görelim.Öbür türlü gelen her adam açık kapatmadığı için takım içinde ki taşları süreli oynatıyor, dengeleri alt üst ediyor.Yoksa takımın mevcut kadrosundan memnun olduğumdan transer yapılmasın demiyorum. Ancak bu saate kadar kimsenin alınmamış ve net bir mevki ve listenin olmayışı da gösteriyor ki transferlerimizi planlı olarak yapmıyoruz ve yine saçmalayacağız.

Tolga sakat mi niye Mert'i cagiriyor? Oynayan kaleci cagirilsa?

Yapacak bir şey yok adam EPL'de oynamak istiyordum demiş...

Mesele West Ham devreye girmeden adamı almaktı...

Adamın yerine koyun kendinizi senede maksimum 8-10 tane avrupa kupası maçı için(o da garanti değil) gelirmsiniz. Daha yaşı genç emeklilik zamanı dururken şimdiden kariyerini heba etmek...

Ben çok umutsuz da değilim ama memnun da değilim.Aslında ben şu dakikadan sonra transfer olmasa daha memnun olurum, niçin?

Çünkü,

Yönetimimizin göreve geldikleri ilk günden beri takımın eksikleri bariz bir şekilde belli de olsa, sistem içerisinde hafif sırıtmalar olarak fark edilmez de olsa yaptıkları transferler ve kadro planlaması hiçbir zaman takımın açıklarını kapatmaya yönelik değildi.Üzerine son haftaya bırakılmış transferlerin tamamı saçmalık denebilecek kadar rezalet hamelelerden oluşuyor.Sırf transfer yapmak için yapacaklar belli ki e bari hiç yapmasınlar da eldeki kadro neler yapabiliyormuş görelim.Öbür türlü gelen her adam açık kapatmadığı için takım içinde ki taşları süreli oynatıyor, dengeleri alt üst ediyor.Yoksa takımın mevcut kadrosundan memnun olduğumdan transer yapılmasın demiyorum. Ancak bu saate kadar kimsenin alınmamış ve net bir mevki ve listenin olmayışı da gösteriyor ki transferlerimizi planlı olarak yapmıyoruz ve yine saçmalayacağız.

O konuda haklısın hocam plansız programsız iş yapıyoruz. Olan Prandelli'ye olacak.

Toto lig, 1 lig, diger ligler vs. daha formasinda sponsor olan görmedim.

... bari Pato gelsin..!biraz heyecanlanırdı bizi

* LG G2 Tapatalk *

Song Londra'da yasamak istemistir, bu kadar basit. Ailesi olan futbolcular onlarin da isteklerini dusunmek zorunda.

SPORX.COM ‏@sporx 16 dk.

Shakhtar Donetsk'in antrenman tesislerine iki adet top mermisi isabet etti.

BwRsFkSIQAAHlUd.jpg

beter ol luce

Fatih terimi volkandan dolayı kınıyorum !

Hiç olmamış.

Anti terimciler caps ala bilir bu mesajı. Duvara asarlar artık yada bilmem ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt