Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB maçının ileride tek etkili ismi Olcan yedek.. İlginç.

tapatalk

Selçuk hariç iyi kadro. Artık Furkan oynamalı ruhsuzun yerine.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK şimdi

İLK XI: Muslera-Veysel Sarı, Chedjou, Semih Kaya, Hakan Balta-Yekta, Felipe Melo, Selçuk İnan-Wesley Sneijder-Bruma, Burak Yılmaz

İki ön liberolu şunkadroyu çıkaran adam neden songu istemesin..demek ki song bizi reddetmiş akılı adam hayırlı olsun onun için.

Ya ön liberoya gençlerden birini monte edeceğiz yada ikili orta saha ile ezileceğiz bu sene

iPad/Tapatakla

Son 2 senedir yapılan transfer ve teknik direktör seçimleri facia..Sanki kasıtlı olarak başarısız olmaya çalışıyor yönetim.

Fenerbahce macinda yirtinan tek futbolcuydu Olcan. Onu almayip da anneannem gibi penalti atan "al gülüm ver gülümcü" Yekta´yi oynatmak Prandelli´ye yakismamis.

Açık söyleyeyim ben de Terim'in bir kez daha Galatasaray'da TD olarak görev almasını istemiyorum.

Ama bu haksızlık yapmayı ve mesleleri tek bir kişinin sütüne yıkmayı gerektirmez.

Terim'in Galatasaray'dan ayrılışının tek sorumlusu elbette ki sadece Terim değildi. Fakat ayrıldıktan sonra yaptıkları bu nefreti doğurdu. 1 senedir Terim'in TFF hakkında konuşmasını bekliyoruz merakla acaba ne diyecek diye. Para ve mevki hırsı insanı şekilden şekle sokuyor vesselam.

macin baslamasina 1 saat kaldi

mac önü programi yapmak yerine gstvde sacma sapan müzik klipleri, film fragmanlari falan gösteriyorlar

geri zekalilar

şu yekta denilen adamın uzaktan yakından futbolculukla alakası yok tez zamanda gitsin nereye gidiosa.... bir oyuncu hiç mi geliştirmez kendini

aynen bjk düşnyorum ama Ba yokmuş

Fark etmez. Pektemek çok formda. Cenk tosunda kendisini göstermek isteyecekdir.

Takım olarak çok hazır durumdalar üstelik sezonu erken acmalarından dolayı.

Mersini ezerler. Futbol ama sonucta. 90 dk tek kale oynarsın golü bulamaya bilirsin.

90% bjk alır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt