Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeidayı alalım bence yedek dursada sorun etmez bedava gelecek yabancı forvet zor oynar sınırlamada. Parayı da sağ beke verelim şener olsa keşke

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bursa kadrosu gayet iyi küçümsemeyin toparlarlar ilerleyen dönemde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjou çok karakterli bi futbolcu bugün yine geri yaslandık ve haliyle kusursuz oynadı.. Ama şunu gördük

Telles le Baltanın farkı fiyatı..

Selçuktan sadece önlibero olur.

Brumanın zamana takımla oynamaya ihtiyacı var.

Olcan mutlaka oynamalı

Selçuk yerine birini almalıyız

Tarık mutlaka alınmalı hem Baltayı hem Veyseli tehdit eder belki formayı alır

YAlçın Ayhan bedavaya alınabilir. Zandan iyidir.

Kanat forvet orta saha ve TArık yeter

Cesare Prandelli: "Bugün iyi başlamak gerekiyordu. Maçın en sevdiğim yanı da ikinci golü atmak için çok çaba sarfettik."

Cesare Prandelli: "Karakteri bol bir takıma sahibiz. çalışmamız gerekiyor. İleriye gittikçe futbolumuzu ortaya koyacağız."

Cesare Prandelli: "3 tane futbolcu bekliyoruz başkanımızdan. Gelecekler diye umut ediyoruz."

3 tane futbolcu??

bugünkü galibiyet hiç küçümsenemez değerini ilerde anlarsınız . hafta bası rakibimize yenildik ve kötü bir oyun oynadık . moraller yerlerdeydi .en ufak güvenimiz yoktu takım olarak. bugün kazandık ve içerdeki maçta çok büyük ihtimal kazanıcaz. 2 hafta gibi bir süremiz var . transferler gelicek . çok daha iyi olucaz . şimdi onlar düşünsün diyelim .

Muzzi Ozcan @Muzziozcan · 11 dk.

Son dakika bir güzel haber gelicem yakinda umarim ... Geç oldu ama güzel olucak ondan emin olun
1f44c.png
1f44d.png

obi mikel olabilir

Roma nin ilk 11i: De Sanctis; Torosidis, Manolas, Astori, Cole; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Iturbe, Totti, Gervinho

müthis kadro

Prandelli 3 transfer bekliyoruz başkandan dedi.

iPad/Tapatakla

Ben Burak ya da Selçuk'un iyi oynadığını düşünmüyorum ama iki mçata da belki onlardan daha kötü Melo ve Sneijder var ama bir Allah'ın kulu ağzını açmıyorsa bu biraz art niyet oluyor.

Gözlerimi kapadım sarkık bıyıklımı bekliyorum

Prandelli isim vermek istemiyor, Almeidayi sordular: Isim vermiyorum diyor....:moody:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt