Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha Bursa en büyük şehir takımıymış :D :D

Selam beyler ben Galatasaray transfer komitesi başkan yardımcısı ve oyuncu alım satımından sorumlu kıdemli üye adayı aynı zamanda kardeşler market zinciri hissedarı hans stephen rodrigez de alfonso. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Şu anda 3 oyuncunun transferi artık bitti diyebiliriz. Yarın gün içinde açıklanacaktır. Bölgeler forvet orta saha ve sağ bek. Bu trasnferler ile birlikte takımında daha iyi bir duruma geleceğine inanıyorum. Gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğim. Takipte kalın. Öptüm kib bb mucxx

Bu is inada bindi 600bin euro deseler almamak lazim sanki kaz yolarmis gibi bi' oyle bi' boyle cok guzel yuz verdik bunlara 3-5 kurusluk oyunculara milyonlar..

Sabri Tarikdan iyi. Bu yönetim artik transfer yapmasin en iyisi. Bunlarin alacagi golcü de çöp çikar.

Arkadaşlar şu an transfermarkt üzerinden araştırma yapıyorum. Kısa bir süe içerisinde ilgilendiğimiz santraforu açıklayacağım.

Alt yapıdan oyuncu oynatalım yetwr ki o eses kulübüne 1 kuruş gitmesin. Haftaya da ebelerini hoplatsak iyi olur maçta.

Söyle eze eze yensek ya. Tadindan gecilmez. Ama takimda o isik yok su an. Yeneriz de ama istedigim sekilde olmaz muhtemelen.

Her transfer dönemi böyle geçirirsek sonumuz kötü olacak.

Artik Aysal bey bir kaç SCOUT bulup en farkli ülkelere gönderse ve bize oradan oyuncu alsalar, Porto-Benfica tarz.

Burada transfer hakkinda konusmuyorum, scout hakkinda konusuyorum, altyapimiza da belirli bir miktar para harcanirsa belki daha iyi oyuncu da çikabilir, Arda'dan sonra dogru dürüst yetenek çikmadi.

Uzun vaade'de ancak öyle kulüp olarak yükselebiliriz, yoksa sonumuz çok kötü olur...

Ne geceler geçti transfersiz ama Sneijder nöbeti tadını bulamazsanizda beklemekte fayda var

normalde bir ürün alırken ne yaparsınız ? şu an satsam ne kadar eder dersiniz öyle alırsınız. tarık'ı aldık diyelim bugün, yarın kaça satabiliriz en fazla ?

ticaret öyle yapılır işte , yeter artık kazık yediğimiz şu anadolu sefillerinden

şöyle güzel bi gece transferini haketti artık bu taraftar. kaç yıl geçti haldunlu gecelerin üstünden güzel bi nostalji olur. şuan bütün şartlar uygun gece transferi için bence, zaman da kısıtlı. hadi yönetim şaşırt bizi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt