Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen pek dikkat etmemişsin renktaş adamlar ekranda gol oldukça çıkan skorboard u sarı lacivert yapmışlar
Doumbia... =)
Scout'a falan gerek yok. Sneijder Drogba gibi transferler yapsak her sene yeter. Scoutlara harcayacağın parayı alt yapıya ayır adam gibi gençler yetiştir.
Evet, aynen. Bizim maçın bi' geniş özetini izleyeyim dedim az önce gördüm.
'Alt yapidan dogru dürüst oyuncu yetişmiyor ki ona o kadar para harcayalim. Türkiye de düzensiz altyapi sistemi var ve oyuncularin çogu büyük kulüplere geldikten sonra ego/motive/moral sorunu yaşiyor. Onun için Ispanya, Almanya veya Hollanda'dan oyuncu almak bana daha mantikli geliyor bana; o türlü ülkelerin altyapisi çok düzenli, oyuncular çok küçük yaş da pozisyon oyuncu ögreniyorlar, paslaşma, dribbling gibi önemli futbol kalitelere de önem veriliyor.
Ayrica her sene Sneijder Drogba gibi transferleri yapacak kadar yüksek bütçe sahip olmadigimizi düşünüyorum, hem bu transferler ancak kisa vaade de faydali olacak transferler.
Doumbia... =)
bu arada endoğanı yabancı sayıyor muyuz saymıyor muyuz?
hazır bursadayken şenol güneşte umutu ıstıyorum diye açıklama yapmışken ver umutu az da para üstüne al şeneri gel.seneye umutu zaten göndericegız.
Mbia geliyormuş kaynak yok biyerlerde yazıyordu hatırlarmıyorum
-
https://www.francefootball.fr/news/...094?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Insallah dogrudur, bu habere göre Mbia'yi almak istiyoruz, harika bir transfer olur. Bonservis yok, DCM, Stoper,