Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahamızda zıpkın gibi bir adam eksiği vardı.

Topal ve Atiba'nın süpürücülüğünün artılarını görüyorsunuz. Mbia o işi iyi yapar mesela.

Tarık'ı falan bırakıp , tüm parayı üst düzey bir forvete yatırsınlar. hiç bölmesinler parayı Tarık çöpü için. + bonservissiz Mbia

şu anda yapabileceğimiz en iyi budur. 1 gün kalmışken transfer dönemi sonuna

Mbia Sevilla'yı finale taşımıştı attığı golle.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qJUCz3lvim4[/media]

nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz mbia hakkında?

Hahahaha

Fikret Orman: "Demba Ba için yaptığım 'kronik sakat' açıklamasını ilgilenmediğimizi belirtmek, fiyatı aşağı çekebilmek için yaptım."

Artik bu saatten sonra transferde acele etmeliyiz. Yaz boyunca yönetim tatil yapti..

Kalemiz alternatifiyle birlikte tamam.

Stoperde Chedjou gitmedigine göre Semih, Koray ve Gökhan'la birlikte toplam 4 oyuncumuz var. Darda kalirsak Hakan'i da oynatiriz.

Sol bekte iyi kötü Telles ve Balta var.

Sag bekte Veysel tek adam.

Melo ve Selcuk'a ilave olarak bir tek Yekta var. Hamit öldü gitti, Furkan ise böyle orta sahada mücadele edecek bir tip degil.

Olcan, Bruma, Sneijder'e alternatif olacak sadece Yasin Öztekin var. Emre ve Aydin ise yaramaz adamlar.

Forvette Burak ve Umut var.

______________________________________________________________________________________________________

ALINMASI GEREKENLER:

1 sag bek

1 alternatif orta saha

1 kanat

1 forvet

Stephane Mbia ligdeki uzun maratonda bedelsiz geliyorsa isimize yarar. Maasi uygun olursa nefis transfer olur son dakikada.

Forvet kiralayip, bir adet bek oyuncusu alabilirsek gayet iyi olur. Sabri'yi de affetsinler, adamin bir yere gittigi yok. Sabri yine nezaman ihtiyac olursa cikip oynar. Amrabat'i bosu bosuna göndermiyoruz insallah, onun yerine de birini kiralayip acilen yerini doldursak iyi olur, yerli olmak zorunda..

Genclesme Turk liginde imkansiz. Atiyorum elde 1 Bruma var. Onda dahi tedirginlik yasiyoruz gelistirmek yerine hazirini mi bulsaydik diye. 5 tane yabanci alabiliyorsun hepsi katki vermek zorunda. Dedginiz yaslarda direk katki verecek adamlar Turkiye ye gelmez. Ya tecrubeli yasi ilerlemis olacak, ya da fazla genc olacak. Muslera gibi 10 yilda bir denk gelir. Sinir olmasa veya gevsek olsa farkli adamlar deneriz tutar mi diye. Ama deneme luksumuz yoksa o seviyedeki adamlari da gerek mali gerek populariteden dolayi getiremeyiz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Bu arada biz çok da yaşlı değiliz zaten.

Veysel-Koray-Semih-Telles-Bruma-Emre Çolak gibi 5-6 isim var ki bunların 2-3 tanesi 11 oynuyor. Yarışmacı bir takım için fena bir sayı değil. Üsteik Chdjou-Muslera filan da öyle aşırı yaşlı adamlar değil.

Bugn takımın en yaşlısı Melo ile Hakan idi düşünün yani.

Sampiyonlar Ligi:

------------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------

---Veysel :(---------------------------Semih-----------------------Chedjou--------------Telles--------------

--------------------------------------------------------------M'bia----------------------------------------------------

---------------------------------Selcuk------------------------------------Melo--------------------------------------

------------------------------------------------------Wesley-----------------------------------------------------------

----------------------------Seydou Doumbia----------------------------Burak Yilmaz-------------------------

M'bia bizi inanilmaz rahatlaycaktir. Bruma gibi silah var kenarda.

Prandelli iki forvetle oynamak isterse böyle bir 11 fena olmazdi.

7 Yabanci var, maalesef.

Ortasahamızda zıpkın gibi bir adam eksiği vardı.

Topal ve Atiba'nın süpürücülüğünün artılarını görüyorsunuz. Mbia o işi iyi yapar mesela.

Orası öyle fakat Fenerbahçe'nin beklerine bakın ; Gökhan Gönül ve Caner Erkin ; Beşiktaş'ta da sağ bek çok iyi olmasa da İsmail Köybaşı yer yer o bölgede oynuyor iyi döndü sakatlıktan , bu sezona fırtına gibi girdi ek olarak yine solda oynatabilecekleri bir Ramon Motta gerçeği var.

Bizim ise sıkıntılarımız büyük ...

Ozan Tufan , Şener Özbayraklı veya Tarık Çamdal'dan biri kesin şart.

Gençleşme olayı bizim ülkede tam bir geyiktir hazır oyuncuların en iyisini katkı verenini bulmak transfer başarısı olan bir futbol anlayışı var. Yanlış mi değil sistem bunu gerektiriyor bence gece gündüz Porto olma hayalinden vazgeçmek lazım öncelikle

Mbia şu vakitte süper transfer olur...

28 yaşında ve en iyi zamanında.3 yıl mükemmel katkı verir...

Bence Elmander katkısı verebilir , inşallah olur...

Bu arada biz çok da yaşlı değiliz zaten.

Veysel-Koray-Semih-Telles-Bruma-Emre Çolak gibi 5-6 isim var ki bunların 2-3 tanesi 11 oynuyor. Yarışmacı bir takım için fena bir sayı değil. Üsteik Chdjou-Muslera filan da öyle aşırı yaşlı adamlar değil.

Bugn takımın en yaşlısı Melo ile Hakan idi düşünün yani.

Ben de oyle dusunuyorum da alintiladigim arkadas 28 icin, kariyerin sonu ifadesi kullaninca beklentisinin daha bi Arsenal gibi oldugunu dusundum.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Tarik hiyarina 6 verecegimize buna Umut+ 4 verelim. Bu cocuk bas bas bagiriyor ben topcuyum diye.

Tarik adina ayni seyleri söylemem mümkün degil.

''Eskişehire 4 vereceğimize Ozan için 6 + Umut verelim daha iyi'' şeklinde düzeltiyorum, Umut u bedava da olsa kimse almaz zaten, mevcut sözleşmesi nedeniyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt