Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia'nin bonservisi yokken onu aliriz forveti kiralariz tarik icin para harcariz sadece..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bursayi yendik ya insan dertlerini bile unutuyor.Suan ki transfer heyecaninda bile insanin yuzunde gulucukler açiyor.Bu sevgi hicbir para ile satın alınamaz.Seviyoruz iste Galatasaray'ı.Gerisi Boş...

Sabah 4 te işe gidicem hocam uyuyamıyorum transfer nöbeti ve Bursa galibiyetinin sevincinden..Ne para ne de başka birşey bunu yaptıramaz..

Bu Mbia çok kırmızı görüyor, biraz kasap bir adam. Ha takıma sertlik, agresiflik katar o kesin ama ölçüyü fazla kaçırabiliyor. Ayrıca Afrikalı olması nedeniyle negatifim.

Bu soru daha mantıklı

Guarin + Bonservissiz forvet (Almeida :D) mı?

Yoksa

Mbia (bonservisi elinde) + Yabancı forvet (tüm para forvete) mı?

Stoperde yabancının olacağı kesin olan ve içinde Guarin geçen bir 11 yapmayacağınız için fazla ümitlenmeyin. Zor değil menajerler için haber yaptırmak.

Ayı Sinan ciddi ciddi Beşiktaş'ın kadrosunun bizden iyi olduğunu iddia ediyor. Lan bunların futbolcuları sokağa çıksa yarısını tanıyan çıkmaz. Arsenal'den fark yemediler diye havaya girdi mallar.

Bu herifler futboldan para kazaniyor ya, en cok ona yararim. Su forumdan x bir kisiyi al koy oraya, o heriflerden asagi kalir yani olmaz.

@Sercan Eskisaraç ben de ona sasirdim boşta olduğunu bilmiyordum.. Acaba ayni mbia mi diyorum gecen tip sevillada oynayan mbiayi alan takim cikmadiysa ya astronomik rakam istemiştir ya da kulüpler maldir başka aciklamasi olamaz.. Avrupa liginde izlemissinizdir en azindan gözden kaçacak gibi bir adam değildi.. Rakitic mbia bacca tasidi zaten takimi

Bahsettiğin Mbia evet .

Türkiye için kadro yaz, CL için 3 yaşındaki çocuklar da yazar :D

__________Muslera

Veysel Semih Zan/Koray Hakan

________Melo Guarin

Yasin ____Sneijder ___Olcay

___________Pato

___________Muslera

Veysel Semih Zan/Koray Hakan

______Guarin Melo Türk*

____________Sneijder

__________Pato Burak

* Hamit Furkan veya Selcuk

* LG G2 Tapatalk *

post-16167-back-and-forth-cute-cat-gif-UAVZ.gif

Kediye çevirdiler bizi. :D

Yanlız arif kızılyalın rt lediyse bi iş vardır adam gstv de yorumcu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt