Melih Kaya
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2013
- 1.178
- 0
- 726
Mbia'nin bonservisi yokken onu aliriz forveti kiralariz tarik icin para harcariz sadece..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursayi yendik ya insan dertlerini bile unutuyor.Suan ki transfer heyecaninda bile insanin yuzunde gulucukler açiyor.Bu sevgi hicbir para ile satın alınamaz.Seviyoruz iste Galatasaray'ı.Gerisi Boş...
Ayı Sinan ciddi ciddi Beşiktaş'ın kadrosunun bizden iyi olduğunu iddia ediyor. Lan bunların futbolcuları sokağa çıksa yarısını tanıyan çıkmaz. Arsenal'den fark yemediler diye havaya girdi mallar.
@Sercan Eskisaraç ben de ona sasirdim boşta olduğunu bilmiyordum.. Acaba ayni mbia mi diyorum gecen tip sevillada oynayan mbiayi alan takim cikmadiysa ya astronomik rakam istemiştir ya da kulüpler maldir başka aciklamasi olamaz.. Avrupa liginde izlemissinizdir en azindan gözden kaçacak gibi bir adam değildi.. Rakitic mbia bacca tasidi zaten takimi
Bu soru daha mantıklı
Guarin + Bonservissiz forvet (Almeida) mı?
Yoksa
Mbia (bonservisi elinde) + Yabancı forvet (tüm para forvete) mı?
Türkiye için kadro yaz, CL için 3 yaşındaki çocuklar da yazar![]()
keşke bu gerçek olsa https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandre_Pato
iyi geceler renktaslar
umarim uyandigimda transferler aciklanmis olur![]()
Bursayi yendik ya insan dertlerini bile unutuyor.Suan ki transfer heyecaninda bile insanin yuzunde gulucukler açiyor.Bu sevgi hicbir para ile satın alınamaz.Seviyoruz iste Galatasaray'ı.Gerisi Boş...