Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Tarık 4.5 umut g verilmiş twitterda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melonun kontrat bitiş tarihi ne?
Fredy Alejandro Guarín için Kulübü FC Internazionale Milano ile Görüşmelere Başlanmıştır. https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/20791.php…
Alf ÖZKAN @AlfAgent 3 dk.wikipedia resmi bir kaynak değildir. kafası esen girer, değiştirir. Aha girdim güncel takımını Fenerbahçe yaptım misal.
Az önce ''Nasıl bir oyuncu?'' diye soruyordun yanlış hatırlamıyorsam!...Ne çabuk kanaat oluşturdun...Bir kulüple anlaşmamış olması kötü futbolcu olduğunun delilidir yani sana göre?...Taraftarın genel profili bu, maalesef...
Alf ÖZKAN @AlfAgent 3 dk.
SON DAKIKA!!! Tarık Çamdal 4,5 Milyon € + Umut Gündogan karsiliginda GALATASARAY'DA!!!
yemin ediyorum altan tanrıkulu görmesin yüreğine iner.
Bu arada Di Marzio, Guarin ile ilgileniyoruz dedi. En güvenilir duyumcudur o. Ama teklif daha yapmamisiz.
SON DAKIKA!!! Tarık Çamdal 4,5 Milyon € + Umut Gündogan karsiliginda GALATASARAY'DA!!!
Bu Mbia madem bu kadar matah neden transferin son 2 gününde hala bir kulübü yok?
Bu kadar komik olma renkdaş, moderatör olsaydım hala ban atmıştım, şanslısın.