Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer yabancı transfer yapmazsak muhtemelen ilk defa bir transfer sezonunda yabancı transfer yapmamış olarak kendi tarihimize geçeceğiz.

Fredy Alejandro Guarín için Kulübü FC Internazionale Milano ile Görüşmelere Başlanmıştır. https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/20791.php…

DEECE15B01C1ADC6C4D16DFE002FD410.jpg

Az önce ''Nasıl bir oyuncu?'' diye soruyordun yanlış hatırlamıyorsam!...Ne çabuk kanaat oluşturdun...Bir kulüple anlaşmamış olması kötü futbolcu olduğunun delilidir yani sana göre?...Taraftarın genel profili bu, maalesef...

Evet soru sordum kimsede cevap vermedi.Herhangi bir kanaat oluşturmadım kötü futbolcu demedim aksine forumda iyi futbolcu dediler Sevilla maçlarında bayağı övenler var bende 3 ay oynamadıgını öğrenince kafamda soru işareti oluştu hepsi bu.Taraftarın genel profili diye bahsetmişsin ben oyuncunun kalitesi hakkında yorum yapmadım boşta olduğunu öğrenince bu kadar iyi oyuncunun alınmamasından şüphe duyduum sadece.Ayrıca nasıl bir futbolcu olduğunu sorduğumu görüyosun iyi kötü bir yorum yazabilirdin ama eleştirmek için yorum yazmışsın teşekkürler.

1090139_Galatasaray_SK.jpg

BONZAI FORMATION

kenarlara zift dökersek mis gibi :D

2 sezon sonra da Umut için 6m€ isterler. Geri alma bedeli falan koyalım bari.

abi ne tarıkmış ya

veyselin aynısı çıkacak

burda tarık tarık diye ölenler 2 maç sonra leş nerden geldi başkan saçmalıyor istifa yazacak

Dogruysa umut'a cok ayip olmus en az tarik kadar futbolcuydu.. Ustune 4.5 cook fazla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt