Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------------------muslera

-------------veysel-------semih----balta------tarik

----------------------------melo

---------------------guarin-------yekta/selçuk

---------olcan ------ ---- ---------- sneijder

------------------------------welbeck

Bu gece de boş. Pazartesiden önce birşey olmayacak heralde.

Hazirlik maclarinin birinde Olcani oynatmisi hoca forvet arkasinda. Ama Olcan icin yanlis bir pozisyon.

Olcan ancak kanatda oynar.

Baska yerde verim verebilcegini zanetmiyorum.

Sneyder , emre , gundügan bu 3u var Posizyon olarak ve bence emre en kötusu bunlardan.

Emre senelerden beri 2-3 mac bir seyler yapiyor kalan maclar yok ortalikda.

Hahahahaha. :D

10656513_303958389806479_1383547162_n.jpg

Şu top toplayıcı çocuk topu Burak'a vermeyerek, top böyle saklanır mesajı mı verdi acaba Burak'a? o_O

Sneyder , emre , gundügan bu 3u var Posizyon olarak ve bence emre en kötusu bunlardan.

niye oynayamasın , olcan çok iyi arapas atıyor bence şu an selçuktan daha iyi.Bugün burak'a attığı pas muhteşemdi , burak kaleciye nişanladı tabii

Vay be ne günlerdi şurada sabahladığım günleri hatırladım da şimdi. Üzerinden baya geçmiş hatta 2 yıldan fazla oldu siteye girmeyeli. İsimler değişmiş ama ruh değişmemiş. Herkese iyi nöbetler umarım takımımıza en hayırlı transferleri yaparız sezon bitmeden.

Eskiyi bilmem yeni üyeyim uykusuzum 2 haftadır nöbet yüzünden

"Almeida GS'de" diye haber yapan yayin organlari size sesleniyorum.Sayenizde Transfer olsun diye beklerken Transfer olmasin diye bekler olduk.

Furkani unuttum. Onun asil mevkisi de forvet arkasi. Ama cok yönlü biri, o da hazirlik maclarinda iyi oynamisti. Ama sans bulacak mi muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt