Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kisi gelecek. Mevcut yabancilara bakacak olursak 2 si yabanci. Turk olan tarik, eses 6 mio istiyor. 1.5 ini sozlesme geregi tarika verecekleri icin. Tarik gsde oynayabilmek icin hakkindan vazgececek. 4 mio+umut karsiliginda biter bu is. Tarik ligde sol bek, cl de sagbek oynar bence. Yabancilar ise stoper ve forvet de oynayabilecek kanat olacakti. Ama 2 gundur song ve sonrasinda guarin isimleri atildi. İkiside on libero. Acaba hoca chedjou iyi oynayinca stoperden transferinden vazgecti ve 4-2-3-1 den vazgecip 4-1-4-1 e mi donecek? Bu gunku macta oynadigi gibi mi oynar yeni transferlerle.

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut gündoğan yetenekli ama futbolcu zekası olmayan bir futbolcu,tarik transferine bende karşıydım ama son maçlarda bekleri gördükten sonra fikir değiştirdim,Nekadar para verileceği beni ilgilendirmez,ben taraftarim

BwUoY8qCEAA-vmx.jpg:large

https://twitter.com/UnalBasgan/status/505854943811497984

arkadaslar iki saat yokdum. guarin, m'bia gibi isimler dolasiyor.

bana bi özetlermisin. ne kadar gercek falan. almeida pato isleri ne oldu ?

O da harcanir gider artik.

Ben futblcu olsam Türkiyede yemin ile söylüyorum 25-26 dan önce buyuk takima gitmem cunku Trde malesef genc turk oyuncular harcaniyor.

Anadolu takimlarindan kazik yeyim aliyorlar her sene 3-4 tene ve 1-2 sene sonra Takas da veriyorlar bedavaya.

Bunun yüzünden zaten cogu türk futbolcusu 25-26 yasindan sonra parliyor. Caner 25 yasinda gecen sezon hayatinin topunu oynadi. Burak mesela (yetenekleri kisitli olsa bile) Fener ve Besiktas da süründü tabiri caizse, Trabzonda 26 yasinda adam oldu, 27 sinde bize geldi.

Olcan da 26-27 den sonra parladi. Son senelerde malesef cark böyle dönüyor. Ara sira Arda,Semih,Sabri gibileri genc yasta formayi kapiyor. Gerisi kaybolup gidiyor.

Of 2 hafta maç olmadığı gerçeğini idrak ettim şu an itibari ile, içimi bir hüzün kapladı. Allah'ın belası milli takım arasına girdik.. :sad007:

umut gündoğana geri alma bedeli koyalım yoksa es-es 8 milyona geri satmaya kalkar bize

Bu sefer olacak gibi sabah kalktığımda yatağımdan telefona uzanıp foruma girdiğimde burası bayram yeri olacak . İyi nöbetler size

ulan arkadas ne umutla baslamisti nobet , gorunen o ki bugunde kap olmiyacak

Napoli on libero ya yeni oyuncu almis, David Lopez i.

Inler i artik biraksalar bari..

Bunun yüzünden zaten cogu türk futbolcusu 25-26 yasindan sonra parliyor. Caner 25 yasinda gecen sezon hayatinin topunu oynadi. Burak mesela (yetenekleri kisitli olsa bile) Fener ve Besiktas da süründü tabiri caizse, Trabzonda 26 yasinda adam oldu, 27 sinde bize geldi.

Olcan da 26-27 den sonra parladi. Son senelerde malesef cark böyle dönüyor. Ara sira Arda,Semih,Sabri gibileri genc yasta formayi kapiyor. Gerisi kaybolup gidiyor.

Evet öyle ve bizim öküzler cikip Yabanci kisitlamasi getiriyorlar.

Aslinda ilk 18 de 3 veya 4 tene genc oyuncu bulundurma mecburiyeti koysalar.

Amma nerde o akil.

arkadaslar iki saat yokdum. guarin, m'bia gibi isimler dolasiyor.

bana bi özetlermisin. ne kadar gercek falan. almeida pato isleri ne oldu ?

yeni kurallar gereği nöbetler vardiya usulü tutulacak.

00- 02 am arası stoper - orta saha mevkileri

02 : 04 am arası bek oyuncular

04-05am arası forvet.

Yarın gerçekleşek ilk transferi yazıyorum.

Tarık = 3-4m€ + Umut Gündoğan

(Tamamen hissiyat)

Of 2 hafta maç olmadığı gerçeğini idrak ettim şu an itibari ile, içimi bir hüzün kapladı. Allah'ın belası milli takım arasına girdik.. :sad007:

2 hafta sonra ŞL de başlıyor. Bu iki hafta çok önemli gelen futbolcularda hazır hale gelmesi özelinde olumlu olacak. Keza bizim oyunculardan milli takıma gidenlerde nispeten bugüne göre daha hazır olacaklar. Zaman lehimize ama Anderlecht maçı zor geçebilir. Ilk maç olmayaydi iyidi.

Eskişehir'in alacağı bonservis bedelinin %25'ini Tarık alacak değil mi? O zaman Eboue ile takas edelim, alsın %25'ini rahatlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt