Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbetdeyiz UYUMAK YOK...

giphy.gif

1090308_Galatasaray_SK.jpg

Sinan

Chedjou

Telles

Yekta

Olcan

Bruma

Umut

tapatalk

çok güzel kadro renkdaş beğendim açıkcası ama prandelli böyle oynarmı bilmiyorum mesela chedjou dan hiç vazgeçmiyor hatta onun yerine stoper istiyor yabancı yani illaki savunmada bir kişiyi yabancı yapıcak gibi bu sebepten ötürüde ilerden veya orta sahadan birini kesmek zorunda kalıcaz onun için guarini ben de çok isterim ama şuan için nasıl olur bilemiyorum

dün yine yekta iyiydi selçuk nolmuş ya bitirmiş kendini

selçuk ölmüş gömeni yok resmen sorsan iyi oynuyorum der birde utanmaz tripkolik ergen hallerine girer yine tt arenada yuhlanırsa...

yekta başı kesilmiş tavuk gibi koşuyor sadece bir faydasını göremedim bir türlü

çok güzel kadro renkdaş beğendim açıkcası ama prandelli böyle oynarmı bilmiyorum mesela chedjou dan hiç vazgeçmiyor hatta onun yerine stoper istiyor yabancı yani illaki savunmada bir kişiyi yabancı yapıcak gibi bu sebepten ötürüde ilerden veya orta sahadan birini kesmek zorunda kalıcaz onun için guarini ben de çok isterim ama şuan için nasıl olur bilemiyorum

Aslında Guarin yerine İnler'i alabilsek mükemmel olur da imkansız tabi

tapatalk

Aslında Guarin yerine İnler'i alabilsek mükemmel olur da imkansız tabi

tapatalk

valla 8-9 neyse artık vermemiz lazım ilerde satma kaygısına düşmemeliyiz bu sene için çok kritik hamle olur gökhan inler yaşı 30'u bulsada lazım bi adam bize bakın bayern 8 milyon euro verdi xabi yi aldı neden ihtiyacı var tamam bayern ile bizi kıyaslamıyorum ama bizim kontenjan yemiyecek inler kalitesinde adama ihtiyacımız var yani şuan bu yatırımların ilerde şampiyonluk ve Cl de getirisi olucaktır illaki..

eger bu 4.5 milyon euro + umut g. = tarik haberi dogru ise, tek diyecegim sey rezillik.

kulubun yerinde olsam resmi teklif yaparim tarik icin.

o da 500 bin euro olur.

ondan sonrada resmen aciklarim basina. gerekce olarakda bu adamin gercek degerinin bu oldugunu soylerim.

pandev gelicekse gider bizim yonetim soyle guzelinden senelik 3.5 - 4 milyon euorluk 3 veya 4 yillik cillop gibi bir kontrat yapar.

sonra seneye 250 bin euro alarak ama maasinin 70%ini bizim odememiz kosuluyla elche'ye veya levante'ye filan kiralanir.

boyle gider bu is taaki kontratinin son senesine kadar. o zaman kiralikta gonderemeyiz ve transferin son gunu 1.5 milyon euroya filan kontratini fes ederiz.

hadi hayirli isler.

Pandev kiralık gelebilir

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt