Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitsin artık bu çile yaa

Gece uyku uyuyamaz oldum bu gece zorla 3 saat uyudum

Acaba interneti olmayan tc sı olmayan bi yer bulsamda salı gelsem durabilirmiyim acaba ...

Bitsin artık bu çile yaa

Gece uyku uyuyamaz oldum bu gece zorla 3 saat uyudum

Acaba interneti olmayan tc sı olmayan bi yer bulsamda salı gelsem durabilirmiyim acaba ...

Bence fazla takma kafaya.

Benim gibi beklentilerini en minimum düzeyde tut ki sonra üzülme.

I am the one who knocks!

tarık icin cok sıkısmıslar belli ki

zorla satmak istiyorlar,son ana kadar almaya calısıp almayalım:D

Ünal aysal tarık için baya iş adamlarınu devreye sokmuş anlaşılan hoşcanın açıklamalarından bu ortaya çıkıyor sanırım tarıkı alacaz

dünkü hakanin oynadigi oyunu tarik oynayamaz

bos bir transfer olur

hele 6 milyona gelirse yüzyilin kazigini yemis oluruz

Tarık kazığı > Amrabat kazığı

I am the one who knocks!

Beşiktaş bu yerli kadroyu nasıl kurdu az ders alalım ya adamlar sahaya yabancısız çıksa yine de müthiş kadroları var. Biz daha fazla para harcayıp bir cacık olmayan yerliler aldık. Şu tabloda şampiyonluğun en büyük favorisi beşiktaş bence bizim yerliler berbat hepsi ben oldum havasında ve bir sürü para alıyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6m delilik, onun yerine Sabri'y affedin veya Baltayi yeniden LB yapin

> Tarik denilen kazığa 6m ödemek

Beşiktaş bu yerli kadroyu nasıl kurdu az ders alalım ya adamlar sahaya yabancısız çıksa yine de müthiş kadroları var. Biz daha fazla para harcayıp bir cacık olmayan yerliler aldık. Şu tabloda şampiyonluğun en büyük favorisi beşiktaş bence bizim yerliler berbat hepsi ben oldum havasında ve bir sürü para alıyorlar.

Adamlar sanki yabanci kontenjani geleceginden haberi varmiş gibi davrandilar, bizimkiler ise çok hafife aldilar

Akif YER @AkifYER · 8 sa.

Tarık çamdal %25'lik hissesinden vazgeçerse Pazartesi günü Galatasaray'a imza atacak. Bu transferde top artık Tarık Çamdal'da.#Eskisehirspor

gelmek istiyorsa vazgecsin alacagından

4 milyon civarına denk geliyor hissesinden vazgecerse

Neden yarını bekliyorlar anlamış değilim, ya sorun çıkarsa ne olcak transferde şimdiden attırsınlar imzayı.

Adamlar sanki yabanci kontenjani geleceginden haberi varmiş gibi davrandilar, bizimkiler ise çok hafife aldilar

Yerli oyuncuları genç bir de yıllarca oynarlar ve çok ucuz paralara bağlıyorlar senelik ücret. Ben beşiktaşın bir on numara hamlesi ile uefada çok iş yapacağını düşünüyorum

Pandevi Almeidaya tercih ederim. Ama hala Doumbia+Pato 2lisinden birini istiyorum. Mbia+Pandev alınırsa inanılmaz bi baskı yaratırız rakibe buda bi gerçek 2 baş belası enerjik adam. Pandev Elmander etkisi yaratır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt