Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnler'in bu sezon gelme ihtimali sıfıra yakın boşuna heveslenmeye gerek yok.

tapatalk

Arsenal , Bruma'yı takibe ve transfer listesine almış deniyor.

forzAslan @forzAslan · 1 dk.

Tarık Pandev ve İnler transferlerine sıcak para yaratmak için Telles'in Sevilla'ya son dakika transferi sürpriz olmasın kimseye !

forzAslan @forzAslan · 12 sn.

Telles için konuşulan rakam 8m. euro ! Pandev , İnler ve Tarık için çıkacak para 18m. euro! 10m. euro yine zarar yaz :)

Sıcak sıcak son dk. haberleri.

sabri affedilir,eboue affedilir,hüseyin altuğ taş yedek forvet olarak a takıma alınır alın size 3 transfer der başkan :@ :S :( :/

Gökhan İnler ve Pandev gelirse çok iyi iki hamle olur ligde sıkıntı çekmeyiz üstelik

Muslera-Semih-Koray-Tarık-Veysel-İnler-Melo-Sneijder-Bruma-Olcan-Pandev 433 şeklinde güzel olabilir

Her şeyi anladım da Benitez, İnler'i neden Diego Lopez geldi diye bıraksın?

Amrabat açıklandı..

Profesyonel futbolcularımızdan Nordin Amrabat'ın 2014-2015 sezonu için Malaga Club De Futbol'a geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Malaga Futbol Kulübü kiralama bedeli olarak Şirketimize 1.000.000 EUR ödeyecektir. Malaga Futbol Kulübü, 30.04.2015 tarihine kadar 3.500.000 EUR bonservis bedeli ödeyerek oyuncunun transferini gerçekleştirme opsiyonuna sahiptir. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm maaş, prim v.s. ödemelerinden münhasıran Malaga Futbol Kulübü sorumlu olacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Transferin son gününde çok önemli transferler yapmamız gerekiyor aynı adnan polat dönemi gibi transfer dönemi geçiriyoruz sıkıntılar büyük bu saatten sonra alınacak opyuncuya inşallah bonservis ödemeyiz kiralık olur çünkü ben pek faydalı transferler olacağını düşünmüyorum.

Malaga ile yapılan anlaşma gerçekten güzel tebrikler yönetim birde sezon sonu gönderirsek çok güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt