Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Reus gitse keske. Dün yine 1 Gol ve 1 Assit yapmis. Reus vs Veysel. :hopelessness:

Napoli bugün Espanyol'dan defansif orta saha David Lopez'i 5 milyon euroya almış ve ayrıca kadroda orta saha olarak Gargano-Radosevic-Jonathan De Guzman-Dzemaili-Jorginho gibi birçok oyuncu var. CL ön elemesinde de elendiler..Son dk bir Gökhan İnler sürprizi olur mu acaba??

Muslera oynayacak chedjou oynayacak melo oynayacak sneijder oynayacak bruma da oynar etti 5 yabanci forvet gelirse degismeli oynarlar da ek olarak yabanci ortasaha gelirsr isler karisir. Bence ortasaha takviyesi olursa yerli statusunde oynayan biri alinmali. Suan icin en uygun isim Inler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Patoo gelsee ohhh beee mantkkli hamle pandevi hic istemiyorum hiic doumbia yada pato

Ünal Aysal : Genç dinamik kendisini ispatlamaya çalışan genç bir delikanlı ile anlaşmak üzereyiz.

twitterda gördüm şimdi bu açıklamayı ne derece doğru bilmiyorum ama bu kadar genç vurguladığına göre 21-22 yasında biri geliyor kim var o yaşlarda gündemde beyler

pato gelirse

-----melo selçuk-----

--------sneijder---------

olcan--------------pato

-----------burak----------

olur çokta güzel olur

Ünal Aysal : Genç dinamik kendisini ispatlamaya çalışan genç bir delikanlı ile anlaşmak üzereyiz.

twitterda gördüm şimdi bu açıklamayı ne derece doğru bilmiyorum ama bu kadar genç vurguladığına göre 21-22 yasında biri geliyor kim var o yaşlarda gündemde beyler

Pato 24 daha. Tekrar Avrupa arenasında kendini göstermek istiyor. Aklıma ilk gelen o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt