Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki dünkü galibiyet ve Burak'ın attığı über gol bizim yönetimi transferden caydırmış.Bugün bir şey çıkacağını zannetmiyorum artık.

Yarın sabah Tarık+Mbia+Almeida KAP'a düşer

Bize kalas gibi forvet lazım değil. Bize iyi pas dağıtan, iyi dribling yapan, ayağında top tutabilen, habire ofsayta düşüp rakibe hücum faul yapmayan, bir maçta en az 2 tane %100'lük pozisyonu heba edip kansere yakalanma riskimizi arttırmayacak bir forvet lazım.

Şimdi Pato/Pandev mi Almeida mı bir daha düşün.

Foruma daha üye olur olmaz Almeida'ya imza attırmamızı söyler, onu översen böyle tepki alman normal.

kardeşim sen beğenmezsin uydurmazsın kafandaki sisteme ben uydururum , beğeniyormuyum hayır ama şu an da istesende kaliteli oyuncu alamazsın doğru değil mi ? 1 günden az kaldı kim kadrosunu bozar yıldız forvetini satar ? 2.el oyunculara yöneleceğiz diyoruz benim ki bi öneri Pato ve Pandev'e göre daha hazır ligi bildiği icin katılırsın katılmazsın.

Balotelli 3.de atacak

tapatalk

BwXOTIvIMAAQwSC.jpg

Ya Rabbi sen müslüman erkeklere hayirli hanimlar nasib eyle! Amin

premier lig dünyanın en iyi ligi bale ronaldo messi neymar hiç farketmez bu premier ligin tadı başka

Bizim yönetim bonservisi elinde Mbia´yi almayi beceremez. Bizim yönetim icin cok büyük futbolcu. Caplari yetmez.

Uefa finalini hatirliyorum da, siir gibi oynamisti adam ya. Tam bir joker. Machine.

Alexandre Pato Turkiye Gelmicek bu haber asilsizdir ! Ve oyuncya Boyle bir girisim olmadi !

muzziozcan

tapatalk

Olcan bruma varken lutfen kanatlarin etkili oldugu bi sistemle oynayalim . Gercekten guzel isler yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt