Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15m euro ya gitti yanılmıyorsam, bizim yönetim ucuza alırız mantığıyla transferi son güne bırakan bir zihniyete sahip. Böyle bir vizyona sahip değil kardeş boşuna ah vah demeye gerek yok. Böyle transferler yapamayız. Biz Ontivero, salih, yiğit, sercan, hajrovic gibi ucuz adam alıp, tüm paramızı car cur ederiz. Ya arkadaş 20 tane adam alacağına 2 senede, adam gibi bir ekiple eksiklerini belirle transfer listesi yap ve bu adamları 6 ay -1 sene izle ve nokta transferi için zorla 5 tane adam al direk katkı versin. Yok bizde böyle işler karambole manager önerecek sn gün elde kalanlarla idare edecez. Bence transfer bile olmayacak o moda getirdiler zaten.

Haklısın renktaş.Geçen ara transferde hajroviçlere,Salihlere,ontiverolara verdiğimiz parayı Hakan'a versek şimdi rahat rahat maçımızı izliyorduk

Trabzonspor, Alexandru Bourceanu'yu bedelsiz olarak 1 yıllığına Steaua Bükreş'e kiraladı.

15m euro ya gitti yanılmıyorsam, bizim yönetim ucuza alırız mantığıyla transferi son güne bırakan bir zihniyete sahip. Böyle bir vizyona sahip değil kardeş boşuna ah vah demeye gerek yok. Böyle transferler yapamayız. Biz Ontivero, salih, yiğit, sercan, hajrovic gibi ucuz adam alıp, tüm paramızı car cur ederiz. Ya arkadaş 20 tane adam alacağına 2 senede, adam gibi bir ekiple eksiklerini belirle transfer listesi yap ve bu adamları 6 ay -1 sene izle ve nokta transferi için zorla 5 tane adam al direk katkı versin. Yok bizde böyle işler karambole manager önerecek sn gün elde kalanlarla idare edecez. Bence transfer bile olmayacak o moda getirdiler zaten.

mallik'da birinciyiz zaten. zor bir durum. izlemek zor. bizim gibi tarafar grubu yok. potansiyel cok. ama yonetim b...

Yönetimi ben de eleştiriyorum da, dünyada son güne transfer bırakan tek yönetimmiş gibi bahsetmek çok saçma.

Neredeyse bütün büyük dediğimiz takımlar son saniyeye kadar transfer kovalıyor.

O yüzden biraz sabırlı olmak lazım son ana kadar...

tapatalk

Bakalim kimi alicaz cok merak ediyorum pato da yalanlandi

Sinan kurt hakan calhanoglu için çok dizimizi döveriz

iPad/Tapatakla

Sinan Kurt bize gelmek istemiyordu o yuzden kendimizi kandirmayalim, Bayern e gitmek icin can atiyordu. Hakan icin sadece gecen devre arasi ciddi bir sansimiz vardi ama 10 milyon euro u vermedik malesef..

3 curuk elma yerine 1 tane saglam elma daha iyidir.. gidp 2,5 milyona 4 oyuncu alacagimiza basacan parayi alacan 1 tane kaliteli genc yerli... Emre Can, Bilal Basacikoglu, Hakan Calhanoglu gelseydi 2 3 sene sonra hem guzel bir fiyata avrupaya satma firsatimiz olurdu hemde yabanci sorunumuz ortadan kalkardi..

Yönetimi ben de eleştiriyorum da, dünyada son güne transfer bırakan tek yönetimmiş gibi bahsetmek çok saçma.

Neredeyse bütün büyük dediğimiz takımlar son saniyeye kadar transfer kovalıyor.

O yüzden biraz sabırlı olmak lazım son ana kadar...

tapatalk

transferin zamanlamisini elestirmiyoruz.. tonca paralar hep zarara gidermi arkadas. tamam 1/2 armut bozuk cikar ama her taraftardan zarar goruyorsun... bonservisler sisirik. yillik ucret manyak.. performans onun %15. satarken zarar fesh bedelleri zarar hep zarar.....orda oturan klupten kacan faydali olamayan 30 eleman gelip gecti. batallar bakallar burdissolar karpuzlar....

transferin zamanlamisini elestirmiyoruz.. tonca paralar hep zarara gidermi arkadas. tamam 1/2 armut bozuk cikar ama her taraftardan zarar goruyorsun... bonservisler sisirik. yillik ucret manyak.. performans onun %15. satarken zarar fesh bedelleri zarar hep zarar.....

Ona bir şey diyemem haklısınız.

Son güne transfer bırakılır mı, 15 gün önce bitmesi gerekirdi vs. diyen arkadaşlara yönelik yazmıştım.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt