Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato ve pandev arasında dağlar kadar fark var

Sent from my iPhone using Tapatalk

prandelli istiyor bu isimleri adamın hayatı orda geçmiş demekki bildiği varki istiyor bence susalım bu konuda bişe demeye hakkımız yok bu oyuncuları isteyen prandelli 56 yıldır italyada yaşayan adam :)

Arkadaşlar biliyor musunuz dzemaliyi de konuşuyorsunuz ...iyi topçudur bu adam ancak pandevden ziyade bende patonun gelmesini isterim forvete

Yönetimi ben de eleştiriyorum da, dünyada son güne transfer bırakan tek yönetimmiş gibi bahsetmek çok saçma.

Neredeyse bütün büyük dediğimiz takımlar son saniyeye kadar transfer kovalıyor.

O yüzden biraz sabırlı olmak lazım son ana kadar...

tapatalk

Haklılık payın var evet...Ama o kulüpler ya alternatif oyuncu arayışında yahut eldeki iyi adamından daha iyisini kovalıyor; bizimkiler ise neredeyse boş mevkiler varken sinir bozucu bir gevşeklikle hareket ediyor...

Daha öncelikli mevkiler olduğu için Selçuk u herkes sağlam bankolardan biri sayıyor sözgelimi, iki yıldır oynadığıyla kimin içini rahat ettirebiliyor?...Büyük kulüpler takımı sırtlayan oyuncusunun bile muhtemel performans düşüşünü hesaba katıyor, daha yüksek potansiyel vaadeden oyuncuyu kaçırmıyorlar...Arada çok fark var...

ben pandev yorumlarına katılmıyorum şampiyonlar liginde koşmayan çalım atamayan forvetler iş yapamıyor.Bir tane hayvan gibi defansla markaj yaptırıyorlar adamı kitliyorlar.Bence emenike vari adam almamız lazım.Lütfen büyük takımların forvetlerine bakınız.Genede milletin pandev göüşüne saygılıyım.

Beni alın beyler bu sezon 3 gol attim. Takimin en skorer ismiyim. Hatta şu an maçtan geliyorum. Zemin çamurdu ve gol attim

Napoli dün Espanyol'dan David Lopez'i alarak o bölgeyi şişirdi zaten. Dzemaili''yi rahatlıkla bırakabilirler. Fazla tuzluya patlamaz bize.

Sezon bitiminde Behrami'yi de Hamburg'a göndermişlerdi. Rahatlıkla alabiliriz bence. Faydası da olur.

prandelli istiyor bu isimleri adamın hayatı orda geçmiş demekki bildiği varki istiyor bence susalım bu konuda bişe demeye hakkımız yok bu oyuncuları isteyen prandelli 56 yıldır italyada yaşayan adam :)

Biz de 30 yıldır Galatasaraylıyız; izin ver de takımımızın salak salak yaşlı çöplerle dolmasına itiraz edelim.

Bence tarık olacaksa eğer tarık harici diğer transferler kiralık olur kanımca.

Yönetim inanılmaz çapsızlaştı ya nerde Terim dönemindeki yönetim nerde bu yönetim..Gerçi ben şaşırmadım Albayrak ve Dürüst gibi iş bitiren adamlar yerine twitter güzeli Sarıgül'ü falan getirirsen olacağı buydu..Geçen seneki kötü oyunu eksikleri göre göre son güne kadar tek olumlu iş Olcan Adın onun dışında tek olumlu hamle yok şaka gibi..

Dortmundla Arsenalin olduğu grupta elenen takımdan oyuncu alıyolar diyen varya adamlar 12 puan aldı şanssızlık oldu da çıkamadılar hadi onu geçtim Arjantin İsviçre maçınıda mı izlemediniz yaaa

Dzemaili fena adam değil ama İnler, Mbia gibi alternatiflerin daha farklı avantajları var.

İnler: Aralarında en kalitelisi ve yerli

Mbia: Yedek kalabilecek, stoper oynayabilecek joker adam

Dzemaili gelmesi demek 4-3-3'e geçme ön tarafı Sneijder-Olcan-Burak yapmak demek. Bu da santrafor gelmeyecek demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt