Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili+Pandev= büyük ihtimal kiralık, hadi bonservis verdik diyelim 10 milyonu geçmez.

Pato/Doumbia + İnler= 25-30 milyon euro.

Onun yerine şunu alsaydık derken biraz da gerçekçi olmak lazım.

tapatalk

Toplayın toplayın ne kadar 30 yas üstü adam varsa toplayın.

Seneye bu takım sahada ciğerleri dısarda kalınca görücem ben sizi...

Ligin 2. yarısı özelllikle 24 den sonra takım başlar satır satır dökülmeye.

Dzemaili fena adam değil ama İnler, Mbia gibi alternatiflerin daha farklı avantajları var.

İnler: Aralarında en kalitelisi ve yerli

Mbia: Yedek kalabilecek, stoper oynayabilecek joker adam

Dzemaili gelmesi demek 4-3-3'e geçme ön tarafı Sneijder-Olcan-Burak yapmak demek. Bu da santrafor gelmeyecek demek.

o ileri üclü bizi her mac kanser eder

forvet gelmezse tüm sezonu cöpe atariz

bunu hala göremeyen yönetime ve teknik heyete ne diyem daha

Dzemaili+Pandev şu şartlarda kötü transferler olmaz bence.

İkiside futbol piyasasında yeri olan, kendini kanıtlamış isimler.

Mevcut kadromuzda fark yaratacaklarına inanıyorum.

Madem Napoli'den adam alacağız, alın işte Gökhan'ı. Tarık çöpüne 5 verme, üstüne 3-4 koy al.

Herkes isim atıp duruyor durun bakalım Seten'e güvenmiyorum ben zaten sevmiyorumda fener yalakasını..

zaten bizede pandev tarzı adam lazım son vuruşu olan top tutabilen tam pandev tarzı burak hızlı bruma hızlı olcan hızlı hızlı adamı napcan

geçen sene en kritik maçlarda rakibi ne emeneike ne sow taşıdı beğenmediğimiz ağır dediğimiz webo taşıdı çok kritik goller attı

en önemliside attırdı asist yapmaya gerek yok duvar oldu topu dağıttı webonun yaptığının on katını pandev yapar burağın yanına yakışır

abi senin ilk defa bir oyuncu begendigini gördüm. form durumu iyiyse bende pandevi isterim.:D

Hem Pandev hem de Dzemaili'nin kontratlarının son senesi, ikisi de istenmiyor orada.

Ucuza getirirler.

İyice çapsızlaştık ya; Drogba ve Sneijder transferlerinde sonra düştüğümüz yerlere bak.. :(

tarıgı gene 5 ten aşağıya alamayacağız. Hoşcan açıkladı arada çok fark var diye. Şıctık gene . ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt