Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandeve uyuz oluyorum dzemal kim ya basimiza is aliyoruz adeta yeni hajrovicler ontivero lar doğuyor

Bütçe kısıtlı. Transfer döneminin kapanmasına saatler kaldı. Bu şartlarda çok iyi isimler alıyoruz bence.

Adamların performansını görmeden, izlemeden, tanımadan sallamakta yanlış.

Pandev son 3 sezon perfomansi

2011-2012 sezon 42 mac 7 gol

2012-2013 sezon 41 mac 7 gol

2013-2014 sezon 41 mac 8 gol

yönetim ve 2 senedir t.d lerimiz vallahi transferin t sinden anlamıyorlar.Başkan dedi genç oyuncu alcaz dedi 2 adamda yaşlı.Tariğa dedi bu paraları vermeyiz onuda veriyor.Lan galatasaray baskanın ağzından çıkan laf bu kadar fos olurmu.

Kimseyi gelmeden, oynamadan yargılamayalım. Yasin transferine bile bu akdar tepki olmadı. Üstelik ne olduğunu bildiğimiz adam.

41647578f1fab550dd8ba936322d05e3.jpg

Lan bari ikisine verceğiniz parayla gökhanı alın berbat yönetim

Cemaili yi transfer eden yönetim haftaya kongre kararı alsın

Selçuk Şahin > Dzemaili

Pandev ayrı bi kazık zaten

Çöp toplamaktan bıkmadınız mı yahu bunlarla mı çıkacaksın Dortmundun karşısına

Almayın kimseyi daha mantıklı

Transfer döneminin son günü tabiki elde kalan ve boşta oyuncularla ilgileneceğiz. Yüksek bonservisler veremeyeceğimize göre, takımlar da önemli oyuncularını bırakmayacağına göre Pandev ve dzemaili ismi gayet iyidir. Yoksa hepimiz isteriz daha iyilerini. Ama bu kadar maalesef.

Geçen gün biri son 10 yılda transferin son günü yapılan transferleri yazmıştı. Onlara bakınca bu oyuncular birinci sınıf duruyor.

dzemaili geçen yıl ligde 6 gol 4 asist ondan önceki yılda 7 gol 2 asist yapmış.ortasaha göbek oyuncusu için gayet iyi istatistikler hele serie a gibi sert bi ligde..

Pandev+Dzemaili+Tarık

=Şampiyonluk

tapatalk

bir trabzonspor gibi olamadık.. Drogba' dan sonra gelecek forvet nasıl Pandev olabilir ya

dortmundun yedek forveti bile pandevden 10 gömlek üstün .ondan sonra elenince görüşürüz.

İnler Türkiye'de oynamaya hiç istemiyor ki zorla mı getiricez adamı. Mbia güzel alternatif ama yüksek imza bedeli istemesi Inter'i bile vaz geçirdi. Tamam yuksekten uçup top class topçular istemek güzel ama mali gerçekler de var önümüzde.

Benim fikrim ise Telles'i satıp bu parayı da forvet bütçesine aktarmak olurdu.

Tapa

Telles'i satıp (7 mil.euro) + Tarık çöpüne verebileceğimiz muhtemel para (5 mil. euro). Bu paraya üst düzey bir forvet alınabilir. Mbia'da artık o kadar yüksek imza bedeli istemez diyorum, yoksa kulüp bulamayacak.

Dzemaili'yi bu kadar küçümsemeyin. Pandev Pato dediğiniz adamdan 10 kat daha fazla katkı verir. Eminim burda Pato'yu alsak delirecek adamlar var.

Cemaili yi transfer eden yönetim haftaya kongre kararı alsın

Selçuk Şahin > Dzemaili

Pandev ayrı bi kazık zaten

Çöp toplamaktan bıkmadınız mı yahu bunlarla mı çıkacaksın Dortmundun karşısına

Almayın kimseyi daha mantıklı

Cemalim Cemalim aslan cemalim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt