Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia klasik ön libero Melo ve Selçuk takımı ileri taşımakta yetersiz kalıyor Mbia mı çözecekti bu sorunu.

Bize koşacak iki ceza sahası arası oynayacak kilit paslar atacak adam lazım. Yoksa Sneijder'i Burak'ı eli belinde gezerken daha çok görürüz.

tapatalk

Pandev kötü transfer olmaz ancak Pato tabi ki tercihimdir.Dzemali nin yerine Guarin+Pandev çok daha iyi olur.

Renktaş yok artık ya. Biri der Pandev semih şentürk ün bir tık üstü, sen dersin Selçuk şahin > dzemaili...

Garipsiniz cidden. Hiç futbol izlemeseniz ancak böyle yorumlar yapılabilir herhalde.

abi pandevi övmeyin gözünüzü seveyim.fenerin forvet hattı emenike sow, beşiktasınki demba ba trabzonun ki cardozo bizimkide pandev . .(Biz champiyonlar liginde oynayacağız artıdan)eğer siz bu tablodan memnunsanız ben hiç bir şey demiyorum.

Konu dışı...

Şu anda bursa stadının yanından geçiyorum. Güzele benziyor dış görünüşü.. Cam kaplı bölüm bölüm... Güzel duruyor.

Pandevi alacamigiza Muslera yi satalim.

Pato ve Balotelli'yi isteyenler aynı kişiler olması tesadüf değil heralde. İsmi olsun oynamasada olur. Forlan ve Reyes varken Ujflusi'yi aldık ya diyenler de aynı kişilerdir muhtemelen.

Mbia klasik ön libero Melo ve Selçuk takımı ileri taşımakta yetersiz kalıyor Mbia mı çözecekti bu sorunu.

Bize koşacak iki ceza sahası arası oynayacak kilit paslar atacak adam lazım. Yoksa Sneijder'i Burak'ı eli belinde gezerken daha çok görürüz.

tapatalk

dünde izledim melo bazen neredeyse stoper oynuyo

mbiayı melonun yerine koy

melo rahatça çıkabilir ileri ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt