Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
var doğru tabikide yani kimbilir ne kadar verecekler bonservise

kalkıp mbia bi drogba bi sneijder parası istemez heralde

bence her türlü mbia daha uygun olurdu

Inter'i bile bezdirmiş bi adam istediği parayla. UEFA finalinde oynadığı topun karşılığını fazlasıyla istiyor adam maddi anlamda.

Tapa

abi pandevi övmeyin gözünüzü seveyim.fenerin forvet hattı emenike sow, beşiktasınki demba ba trabzonun ki cardozo bizimkide pandev . .(Biz champiyonlar liginde oynayacağız artıdan)eğer siz bu tablodan memnunsanız ben hiç bir şey demiyorum.

Ben söylediğine takılıyorum. Pandev bana göre oyun görüşü iyi olan biriydi. Son seneki performanslarını bilmiyorum pek.

Hadi biz söylediğimizde yanlışız diyelim, sen semih şentürk ün bir tık üstü derken bunda doğru musun? Bu kadar küçümsemek doğru mu? Adam lazio inter napoli gibi takımlarda oynadı. Sen semih in bir tık üstü diyorsun.

Pandev için Umut'tan Burak'tan kötü diyenler baya üzülecek, düşünsenize Burak'ın yerine oynamayacak zaten adam yardımcı, ikinci forvet şeklinde oynayacak, üzüldüm o arkadaşların adına.

images

Song'lardan Pato'lardan Dzemaili'lere Pandev'lere gelince tabi herkes bunlara sallamaya başladı. En başından beklentileri çok yükseltmemek lazım. Yoksa Pandev çok iyi oyuncu. Lafımız yok.

Dzemaili geçen yıl 29 maçta 6 gol 4 asist yapmış.

dünde izledim melo bazen neredeyse stoper oynuyo

mbiayı melonun yerine koy

melo rahatça çıkabilir ileri ;)

Mbia Melo Selçuk üçlüsü lig için fazla defansif bana göre.

Prandelli oyunu orta sahada oynamak istiyoruz dedi, Dzemaili'nin Melo ve Selçuk'un yanına monte edilmesi bu oyun için daha uygun.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt