Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato gibi cop gelecegine Pandev gelsin

Dzemaili de iyi olur bizim icin

burda bazi üyeler galiba Ronaldinho yu da isterler

Kaleciden seken topları iyi takip ediyormuş.

b1141a22bb6a176f4316d00096c6729a.gif

a4ffff8c50c3ea513976122fb1fa3024.gif

cb52d3596c66711d97bdec905e45f2e5.gif

Ikisine 4m€ vericekmisiz.. Tarik ikisinden daha mi pahali simdi? Vay be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pato'yu alacağımıza Pandev daha doğru tercih olur, ayrıca futbol cahilleri Umut'la Burak'la kıyaslamayı bıraksın. Pandev iyi bir forvet ve iyi bir futbolcu. Yetenek fakirleriyle kıyaslamayın. İyi ki gene bir gol attı dün Burak, bugün gene masallara başlamış birileri

Transferin son günü için gayet iyi sayılabilecek transferler. Şu saatten sonra ibra falan mı bekliyorsunuz.

Gerçi ben bunların geleceğini de düşünmüyorum hala ama neyse.

1. Bende Pandevi oldum olası sevmem ama Necatinin gelişmişi olarak bakarsak memnun kalırız diye düşünüyorum..
  2. Burak-Pandev iyi ikili olabilir.
  3. Sneijder-Pandev interden tanışıyo ki sneijderin arkadaşa kesin ihtiyacı var.

Kadro yaparsak;

----------------Mus-------------------

Veysel--Ched--Semih--Telles

---Selcuk---Melo----Dzemali---

---------------------Sniejder----------

--Pandev-----------------------------

----------------Burak-----------------

Bruma, Olcan, Tarık

13 as oyuncu 6 yerli, 7 yabancı

olum pandev bu kadar berbatmi harbiden. formumu iyi degil. topçulugunumu sevmiyorsunuz. bu herif gelse bile buragin oynayacagini düşünüyor. bruma yedege geçer diye düşünüyorum. hoca böyle düşünüyor bence.

NOKTA NET:

yabanci siniri kalkarsa biz 80 üzeri puanla sampiyon oluruz.. ama nerede??

pandev ve dzemaili iki athletic bilbao maçında da kadroda yokmuş. sebebi performansları beğenilmediği için mi? oyleyse işimiz zor.

Pandeve sallayan arkadaşlar kesin izlememişlerdir.Buraktan kötü diyenlerde burakı izleye izleye forvetlerinde ayağının iyi olabileceği,teknik olabileceği gerçeğini unuttular herhalde.Pande forvet oyuncusu için fazlasıyla teknik bir oyuncu.İleride top tutma konusunu çözer.Frikikleri iyidir.Oyunu aklıyla oynar.Sneijderle uyumlu adam arıyoruz ya işte sneijderin en verimli olduğu zaman hücumda etrafında olan 2-3 adamdan biridir pandev.

pandevi sol açık yazıyorlar ya. la pandev açık oynasın sabride 10 numara oynar o kadar net.

Pandev ;

Teknik : 7/10

Mental : 9/10

Fizik : 6/10

Pato :

Teknik: 9/10

Mental : 6/10

Fizik : 7/10

Doumbia :

Teknik: 8/10

Mental : 7/10

Fizik : 9/10

Siz karar verin.

Bu değerlendirme neye göre yapılıyor oyunlara göre mi?Doumbia çok iyi oyuncudur pato çok iyi oyuncudur biliyorum ama bu karşılaştırmalar sadece kağıt üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt